Er en hvor meget er 10 gb data free

Har hvor møder man en kæreste den største

At vi er harmoniske, afbalancerede, pæne psykisk og fysiske stærke mennesker, der har alt under kontrol. Sandheden er, at INGEN har alt under kontrol.

Det er ikke meningen, at vi skal have alt under kontrol. Ligesom det ikke er meningen, at du skal lide af stress.

 

Har set det et par steder, så er der nogen der ved hvad sådan et gulv kaldes og kæreste det evt. En hvor møder anden man kommer jeg nok til at stå i en situation, hvor jeg skal tage stilling til, hvordan mit køkkeninventar skal se ud.

Jeg drømmer om, at jeg den dag er så modig, at jeg ikke vælger et hvidt køkken eller i hvert fald bare en ikke-hvid bordplade eller køleskab. Det tror jeg næppe, og har slet heller ikke noget imod hvide køkkener forstå mig ret ovenstående køkkener er altså simpelthen bare så fine og charmerende på deres helt egen måde.

🙂 Jeg er især skudt i det mørke blå køkken. Translation: Some day I probably be in a situation, where Ive to decide how my kitchen furniture should look like. I dream that, this day, Ill be so brave, that I dont choose a white kitchen or at least not a white table-top or fridge.

I hardly think so and I dont have anything against white kitchens, understand me right but just look how fine and charming above kitchens are.

 

 
Mon dba lejebolig nordsjælland wonder jeg
 

Så der bliver jeg nødt til at være mere robust, for at kunne klare det. Og det skulle gerne ske sådan rimelig hurtigt. Så jeg bliver nødt til at tage mig sammen nu, så jeg kan realisere det. Så det er blevet dit nye mål. I stedet for et mål om at løbe 20 kilometer, så er dit mål at blive rask, så du kan komme til New York. For jeg kan godt se, at jeg ikke kan være derovre, hvis jeg stadig går rundt i sådan en bobbel. Hvad synes du, at man kan gøre for at undgå, at man kommer ind i den onde cirkel af for meget fokus på sundhed.

Tage et bevidst valg om, at nu går jeg altså ud og køber en pizza eller et eller andet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er en hvor meget er 10 gb data free