Var flybilletter fra hamburg vidste jeg

Største udfordring vi elsker vort land wiki eje sølv

Det var simpelthen vores top 5 for 2015. Og har det også været jeres favoritter, eller er der andre indlæg, som I har været mere glade for. Statistikkerne fortæller os i hvert fald, at gamle indlæg som dette og dette også stadig lever deres eget lille liv.


 

Jeg siger ikke, at vi aldrig skal reflektere over tidligere oplevelser eller føle dårlig samvittighed over vores fejltrin, men måske vi skal revurdere vores medlemskab til fitnesscenteret af selvhad. Overveje at investere i et klippekort i stedet for en fast månedlig all you can workout aftale. Jeg fik ikke skrevet flere tekster ved at slå mig selv oven i hovedet med det faktum, at jeg måske ikke lige fik tilbragt nok tid ved tasterne i går.

Jeg bliver ikke tyndere af hade mig selv for at falde i fra tid til anden. Og jeg bliver i særdeleshed ikke klogere ved konstant at hade mig selv for, at jeg ikke lige får læst alt det, jeg egentlig gerne ville.

Til gengæld bliver jeg en del trættere oven i hovedet og får en forfærdelig smag i munden.

 

 

 

For selvom jeg er tilbage i mine skinny jeans, så er jeg stadig Sille fra 2016. Mine nye skinny jeans minder mig om en tid, der var engang, og at min krop ser fucking fantastisk ud, og jeg føler mig mere lækker og mere som mig selv, end jeg nogensinde har gjort det før. Måske er det, fordi jeg på en måde har formået at forene dem begge to. Eller måske er ovenstående tekst bare vrøvl, der skal retfærdiggøre det faktum, at jeg ville vise jer mit nye outfit, som jeg netop har købt i genbrugen i dag.

Sammen med en helvedes masse andre fantastiske ting. Må man godt sige, at man ikke vil give alt hvad man har. Det er så smukt at erklære, at man vil give noget, alt man har. Om det så er til træning, med karrieren eller oppe på bardisken af det vandingshul, hvor du bruger din lidt for fulde fredag aften.

 

Står hvordan får jeg ham til at elske mig det ikke
 

Måske finder jeg det hele, måske finder jeg intet. Jeg ved bare, at jeg er klar. Det er bare som om, at der er mere bevægelsesfrihed til at sparke røv i kjole Jeg føler mig mere og mere tiltrukket af den feminine silhuet, og jeg drømmer derfor om at tilføje flere kjoler og nederdele til min garderobe. De skal selvfølgelig sammensættes med kontrastfulde elementer såsom sneakers, skarpe  blazere eller statement tees, så det feminine bliver fremhævet, men samtidig ikke overtager.

For mit vedkommende er det nemlig vigtigt, at der er et perfekt spil imellem de forskellige kontraster.

 
Vidste yousee kundeservice åbningstider der praksis sker ved
 

 

Så jeg vil i hvert fald prøve at få tid til at blogge imorgen når jeg er er ude og skyde videoen, så i kan se med. I dag har jeg været nede og træne cardio, og senere tror jeg lige jeg vil tage med Micky ned og styrketræne lidt. Bare lige så jeg også får det gjort, inden imorgen. I aften kommer min bror Mikkel helt fra Århus, bare for at hjælpe til i weekenden med musikvideoen.

Det er altså en sød bror man lige har der. Dejligt med en masse support og hjælp fra mennesker.

 


 

Jeg kan som regel ikke spise det hele op, men jeg prøver dog. Så er det trejde dag i træk. Jeg vil prøve og se om jeg kan træne hverdag indtil søndag. Jeg havde en perfekt træning med masser af overskud. Kender i ikke nogle gange de dage hvor man kommer hen i træningscentret og bare tænker SKYD MIG? Jeg havde den præcis modsatte følelse i dag.

 
Det nytårsarrangement 2015 københavn vil nok
 

 

Du undgår ikke kun striber, det tilfører samtidig også ruden et beskyttende lag, der afviser skidt. Fjern rust fra metal: Saften fra en citron eller hvid eddike er gode væsker til at fjerne rust fra metal. Skal du eksempelvis fjerne rust fra en mindre ting, presses citronsaft i en skål indtil der er nok til at rustpletten er dækket af saften. Lad virke i 5-10 minutter og vask derefter tingen op i hånden. Undgå at porcelænglas sprænger: Hvis du er bange for at glasset eller porcelænskanden springer, når du hælder kogende vand i, så sæt en ske i glasset før du hælder det kogende i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var flybilletter fra hamburg vidste jeg