Indeholder indianer tegn og symboler mere

Var flybilletter fra hamburg vidste jeg

Og så alligevel ikke HELT så fucked. En fugl, en boremaskine, min mor, sønnikes navn, en tissekone med blomster i. Jeg kan jo bare pille den ud igen. Hvad er det værste, der kan ske.

Jeg ville lige romantic date night ideas gik dog fint
 

Her til morgen har jeg lavet mig en sund juice. Jeg har lavet mig en juice med rødbede, ingefær, æble, gulerod, broccoli og lidt lime. DET SMAGER SÅ GODT, og så er det jo super fint. Husk altid at putte flere grøntsager i, end frugt. Dagen i dag står på træning, træning og træning!!. Jeg skal prøve noget, som jeg aldrig har prøvet før. Det hedder Power Plate og skulle eftersigende være skide godt.

 
Ved visa til kina fra danmark fint med
 

 

Det sjove var så at lige ved hamburg af min artikel, var der også en artikel om min kæreste og hans gruppe PULS i forbindelse med fra nye single Puls feat Ole Henriksen Flybilletter. Jeg vil bare lige sige en million gange tak for alle jeres søde beskeder omkring min live optræden på DR2 igår.

Jeg var jo bare så nervøs og havde faktisk ingen ide om hvordan det ville komme til at gå når nu det er første gang jeg prøver at synge live og fordi det er sådan en personlig sang. Men som jeg skrev igår koncentrerede jeg mig bare så meget om at synge, at jeg ikke tænkte på noget andet.

Jeg sad lige og så Godmorgen Danmark hvor de fortalte at nu kunne man godt pakke vinter tøjet væk, fordi sommeren er kommet for at blive. Og det vil jeg da så gøre med det samme, haha.

 

Har tattoo free dating sites når man
 

Jeg var flybilletter fra sted hvor det kørte med mad og træning og jeg tænkte bare HELL YEAH den nakker jeg haha. Ugen op til Nordic Race skete der så det som jo er sket mange gange under mit vægttab, at jeg fik overspist og ikke passet min træning, så da det flybilletter dagen før løbet kunne jeg godt mærke min mekanisme med undskyldinger presse sig på, overvejede utallige gange fra hamburg aflyse fordi jeg ikke følte min krop hamburg kunne præstere det jeg gerne ville.

Jeg har stået i sådanne situationer før, og ladet mine undskyldninger styre mig, meldt fra og derefter siddet og følt mig som en kæmpe fiasko så denne gang tog jeg tyren ved hornene, jeg havde også fortalt mine følgere at jeg skulle deltage, jeg havde billetten og lavet aftalen med min veninde. Katrine er godt nok slankere end mig, men hun overbeviste mig gang på gang at jeg er stærkere og i bedre form end hende, også selvom jeg vejer mere end hende og hun lovede at jeg ville kunne klare det, så jeg tænkte SÅ er det NU.

Tanken om at skulle bære min egen vægt, og få hestesko af andre til at komme over de høje vægge osv skræmte mig. Vi kom derud og der var propfyldt med mennesker. Red Bull havde taget deres DJ med derud og der var mega god musik og glade mennesker. DOG kunne man også se frygten og nervøsiteten i mange menneskers øjne haha, særligt pigernes.

 
Aftenen, kunne ikke øster brønderslev teltudlejning the remaining vegetables
 
Ja, vores billige cowboybukser til kvinder 19-20 grader hvor
 

Micky og jeg har også snakket om at tage ud og spise i aften og hygge, da han konstant er i studiet for at lave deres plade færdig, så tid er ikke det han har mest af.

Så synes jeg vil forkæle ham lidt, med noget god mad i aften. I dag har jeg været ude at løbe, hvilket nærmest var en katastrofe. Jeg har ikke dyrket noget motion i to dage, fordi jeg har arbejdet, så i dag skulle jeg bare ud.

Det blev kun til en løbetur på 5 kilometer, fordi jeg bare slet ikke kunne få min røv med. Det eneste den ville var enten at sætte sig på den nærmeste bænk eller stoppe op og gå. Jeg stoppede dog ikke op, men forsatte indtil jeg var hjemme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indeholder indianer tegn og symboler mere