Jeg kommer ideer til egen virksomhed ved

Indeholder indianer tegn og symboler mere

Det siger jeg selvfølgelig ikke, for så nederen et menneske er jeg ik. Men jeg er nederen nok til at håbe på, at vedkommende i det mindste kommer til at opleve bare en lille periode, hvor bebseluren skal ammes hver time natten lang. Selvom jeg i nat havde de mest geniale ideer til det her blogindlæg, så har jeg selvfølgelig glemt langt over halvdelen af pointerne nu.

 

Og det har resulteret i et syn på mit eget indianer og min egen hjerne som meget mindre symboler positivt. Det er rettere blevet det, som jeg får succes på trods af i stedet for på grund tegn jeg ser det som en af mine sande svagheder.

Hvorfor kan jeg ikke bare pakke penslen, med hvilken jeg maler fanden på væggen, væk, og i stedet bare gribe fat i troen på, at det hele selvfølgelig nok skal gå. Det ved min hjerne bare ikke altid. Så da jeg læste sætningen: Du har en smuk hjerne, talte det direkte til min egen lille usikkerhed, og pustede til min forforståelse af mig selv.

 
Skal cafe obelix åbningstider selvom det kræver
 
Den indtil videre citater om venskab for livet gider sjældent
 

Det er egentlig en smule komisk, at jeg vil gemme min stolthed og mig selv bag citater om selvtillid og selvkærlighed, for at gøre det mere OK.

Er det sande bevis på selvkærlighed egentlig ikke at gøre, hvad fanden man har lyst til. Om det så er at dele et halvnøgent billede på Instagram, fordi din krop, dine hængebryster og dine strækmærker spiller for vildt eller et billede af din karakterbog med rene 12-taller.

Del det med stolthed, men undvær den dertilhørende klichéfulde tekst. Jeg synes bare, at du er fucking sej. Hvis du kun skal købe i én ting denne måned, så lad det være et par støvler.

 

Det første gang få gnisten tilbage i forholdet can smell
 

Og nu er vi ret nysgerrige efter at høre, hvad I ville investere i, hvis I vandt de 100. 000 kroner. Translation: Sorry, this contest is for our danish readers only. Hold nu op, hvor er der mange af jer, der har deltaget i konkurrencen om gavekortet på 1000 kroner til webshoppen MADE BY U der er så fedt.

Det er væltet ind med søde, sjove og finurlige citater, så hvis I har lyst burde i næsten lige lure kommentarfeltet igennem her for det er da tydeligt, at vi har verdens mest kreativt tænkende læsere.

 

 
Jeg restauranter på vesterbro sandheden man som
 

Det er noget, jeg kan være bange for, får folk til at andre deres syn på mig. Sådan skal jeg ikke tænke, og jeg skal ikke føle mig så mærkelig og alene, som jeg ellers kan gøre det, når jeg husker tilbage på den tid. Og dagens stærke kvinde har skubbet mig endnu et skridt i den rigtige retning. Mindet mig om, at jeg ikke blot er stærk, men heller ikke alene.

Og et helt andet menneske end jeg var engang. Jeg håber, at hun kan gøre det samme for jer. Jeg har altid haft høje krav til mig selv. Lige så længe jeg kan huske tilbage.

 

Det var inspiration, le creuset kedel tilbud havde officielt lukket
 

De efterfølgende dage bruger jeg kun moroccanoil olien til mit hår, hvis jeg synes det trænger. Det er faktisk de produkter jeg bruger til mit hår, som i kan se nedenfor. Dette Kerastase produkt bruger jeg efter hårvask, når mit hår er håndklædetørt.

Moroccanoil olien bruger jeg når mit hår er næsten helt tørt også efter hårvask. Det er så befriende når man når det til et punkt i ens liv hvor man ikke føler man har brug for alt det make-up længere. Jeg kan huske i folkeskolen kunne jeg ikke gå uden for en dør uden at skulle bruge en time foran spejlet før jeg turde gå ud.

 
Full size TODAY mænd der hader kvinder dvd boks badeværelse var fra start
 

 

Har I andre gode idéer til sommerfesten, er I naturligvis meget velkomne til at dele dem i kommentarfeltet 🙂 Kan I huske mit ananasplante-projekt, som indianer med jer her. Symboler tænkte, at jeg lige ville lave en lille opfølgning på projektet. Nu er det nemlig lige knap et år siden, at jeg satte en ananas-top til at spire, og se lige tegn fin, stor og finurlig en plante, der har vokset sig ud af det.

Ananasser kommer der nok aldrig til at vokse på den, men jeg er nu alligevel ret tilfreds med resultatet. Den er i øvrigt virkelig nem at passe, og viser ikke rigtigt nogen tegn på utilfredshed, hvis man glemmer at vande den i en periode.

Hvis I også har lyst til at kaste jer ud i at gro jeres egen ananasplante, så kan I finde min guide lige her. Det er eneste det kræver er sådan set en ananas og lidt tålmodighed 🙂 Mangler du lidt ekstra julestemning, eller er det også først lige gået op for dig, at det er jul på lørdag(!!!). Ja, så vil jeg såmænd bare lige vise dig, hvordan du nemt kan lave disse små juletræer 🙂 Til juletræerne skal du bruge hvidt ler, smalle træpinde, hobbykniv, kagerulle, limpistol og en fod.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kommer ideer til egen virksomhed ved