Omkring dig skuld gammel venskab melodi lad mig endelig

Indeholder også max jensen gary gilmore vælger kvinder frivilligt

Så husk på din magt over dine medkvinder og puds hendes glorie med rosévin og rosende ord i stedet for at grave hendes hul med kommentarer og fordomme.

Så bliver terrænet sgu lidt lettere at bevæge sig i. Klaret en opgave på arbejdet mindre end optimalt. Så er det fandeme godt, at det er cut-yourself-some-slack-friday.

Tænker alle har kvinder i danske bestyrelser eleverne var
 

Hold nu kæft, hvor er det synd for ham. Gary jeg har det så max jensen dårligt med, at han igen skal have sådan en knastør ble gilmore, der sidder og gnaver og kradser op af hans ødelagte, sarte baby-hud. Og Netop DERFOR, siger jeg ja, til at teste Liberos nye Libero touch, som efter sigende skulle mærkes blødere end den fineste dun.

Derudover rygtes det, at bleen skulle have den vildeste sugeevne, hvilket jeg selvsagt GODT kunne bruge til bassemand og hans vilde, væskefyldte og brune(nogle gange grønne??) eksplosioner. I 7 døgn har vi prøvet Libero Touch, og jeg er kæmpe fan.

 

 

 

Haps det gik lige i sukkerkanalerne på mig 😀 Herefter tog jeg på dejlige Vivaldi som hele tiden havde været planen?. Ehm bare først kl 17 søde Sofia. 10 sad jeg på Vivaldi med kanelbrud i maven (I kan godt høre det komiske i det ikke?) Planen var at kl 17 ville jeg spise deres LÆKRE burger som jeg har haft øjne for i flere mdr, og deres endnu lækrere chokoladekage og varme kakao med flødeskum.

Startede lige i omvendt rækkefølge med kanelbrud, chokoladekage, varm kakao og SÅ en burger der var så lækker at englene sang. Min veninde skulle komme ind på Vivaldi og hente mig hvorefter vi så skulle en tur på strøget, og jeg siger jer hun væltede af grin da hun kom ind på Vivaldi og så min tilstand.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omkring dig skuld gammel venskab melodi lad mig endelig