Skønt single damer i vestfold det svært finde

Ved ikke tegn på kærlighed crumb jeg kan spise

Da jeg ikke kunne finde den blev jeg rasende, og var sikker på at vi havde haft indbrud, og det var tydeligvis begået af en tyv med samme prioriteringer som jeg selv, da jeg ikke rigtigt syntes at der manglede andet i hjemmet ? Det var jo også derfor jeg havde sat dem op på hylden. Altså så de ikke var så lette at nå. Problemet var egentlig heller ikke de at de stod på hylden.

 

Jeg synes sgu hun er flot undskyld jeg bander. Synes altså også tit jeg ser hende i meget inspirerende tøj, og jeg må sige at lige det her outfit er jeg lidt forelsket i. Hun er da så stilet at se på. Udover det, er det også virkelig få piger der kan bære sådan en frisure som hun kan.

Hun skal i hvert fald have ros herfra.

 
Det falck healthcare psykolog har ikke
 

 

Og baby må ikke sove på maven. Hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig det. Endnu et angstanfald er på vej ned over mig, og så kan i ellers tro, at den tykke flodhest fik vækket farmand OG hevet i den røde snor. 2 et halv døgn gik der, hvor den dødtrætte og nybagte mor ikke fik lukket et øje. Først efter 3 angstanfald og et par sovepiller, fik jeg lukket mine øjne i, hvad der svarer til en halv nats søvn. Jeg var rædselsslagen for at miste den lille skabning, der netop var blevet til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønt single damer i vestfold det svært finde