Jeg julegaveønsker til hende 2016 alle

Sek hvor lang tid tager det at blive skilt ikke blevet

Så længe Nikolaj ikke inddrager børnene(skulle han få sine egne) i sin lille leg, så står det ham vel frit for, hvad hans fritid bliver fyldt ud med. Og jah, jeg indrømmer gerne, at jeg også synes, at det er MEGA mærkeligt, at han ligefrem tænder på at få skide i bukserne og blive grattet ind i babymos af et andet voksent menneske. Jeg forstår det ikke, og jeg sidder OGSÅ og krummer tæer, når jeg kigger på videoklippet af Nikolaj, der ligger i sin forvoksede tremmeseng, får skiftet ble og drysset babypudder på sin tissemand.


 

Altså så de ikke var så lette at nå. Problemet var egentlig heller ikke de at de stod på hylden. Nej, det var mere det at jeg gik glip af en frygtelig masse af den serie jeg var i gang med at se, når jeg sådan skulle rende frem og tilbage for hente en kage. Det var faktisk vildt irriterende, men jeg nægtede at give efter og tage kagerne ned. Jeg skal jo passe lidt på min figur og den slags.

 

 

 

Den mest fesne og milde(kan man sige det) beskrivelse af veer, jeg overhovedet kan komme i tanke om. Jeg har et bedre og mere realistisk bud. En unik fiskestang med 5 kroge i enden af snøren.

De 5 kroge har på mystisk vis fået forvildet sig op gennem din skede og sat sig fast i hver sin del af din livmoder ca 10 cm under navlen, lige over skambenet. I den anden ende af stangen står der en 3 ton tung elefant, der med sin lange, stærke snabel, RIVER fiskestangen HÅRDT til sig.

Samtidig har du 17 elektroder siddende på ryggen, der simultant med hvert af elefantens ryk, giver dig elektrisk stød bag på i så vild en grad, at din fede gravide krop går i flitsbue og lænden i PSYKO kramper. Hvis du har lidt svært ved at tænke dig til, hvordan det må føles at have 5 ild-fiskekroge til at sidde fast i Moder Liv, så prøv at tage et barberblad og snit en lille rift på skambamserne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg julegaveønsker til hende 2016 alle