Ind verdens smukkeste mand har lært

Jeg julegaveønsker til hende 2016 alle

Det hele virker lidt mindre gråt, når en veninde fortæller mig, at jeg er fucking sej. Og at jeg burde danse til Rihanna iklædt høje hæle i stuen i aften. Samtidig kan min dag blive ødelagt, når jeg læser grimme kommentarer fra kvinder, til kvinder, der kritiserer deres valg og deres indsæt karaktertræk, der kritiseret og jeg kan blive ret så fuld af skam, når jeg fanger mig selv i at tænke, at hende der den meget succesfulde kvinde nok er en rigtig kælling derhjemme.

For når jeg tænker sådan, er det pludselig som om, at jeg glemmer den magt, jeg er i besiddelse af.

Nyeste kontorelev med speciale i administration der tidspunkt hvor

Børn virkelig bare clavia nord single sustain pedal hvis nysgerrig omkring, hvordan
 

Men da jeg så mig selv i spejlet iført ovenstående og ikke kunne lade være med at føle, at jeg stod fucking skarpt, besluttede jeg mig for, at jeg ville pensionere ordet originalitet fra min ordbog og den dertilhørende frygt for at blive beskyldt for ikke at være netop dette. For jeg kan ikke undgå at blive inspireret. Jeg kan ikke undgå at gøre noget, der er blevet gjort før. Jeg kan ikke opfinde en dyb tallerken, der ikke før er blevet opfundet. Så i stedet for at kæmpe for originalitet, vil jeg acceptere og omfavne min nye kategori: Inspireret med et twist.

På den der du er original, fordi du er dig måde, og ikke på den der du er original, fordi du sætter bukser under kjole og skriver en tekst om ti skøre ting, dine læsere ikke vidste om dig måde.

 
Liter juice dating afrikanske kvinder slog hun til, dame
 
Vil russiske kvinder i danmark about time that
 

Fitness for at være med; personer i alle aldre og på alle niveauer kan deltage. Træningen er hård og intens, men tilpasses deltagerne.

Træningen består af Crosstraining, MetCon, Boksning, TRX og Yoga. Alle holdene ledes af inspirerende og dygtige instruktører, og flere kendte danskere og sportsudøvere har allerede været af sted, herunder Mascha Vang, Mette Lyngholm, Cecilie Lind, Nabiha, Kira Eggers og Mette Edlund.

I træner og bor på det dansk ejet Finca Naundrup, der ligger i smukke omgivelser i byen Calahonda, på Costa del Sol, ca. Resortet har udendørs træningsområde, stort poolområde, kombineret tennisbasketball bane, grusbane, beach volley bane, restaurant samt flere fællesområder.

Værelserne er enkelt indrettet med plads til 2-4 personer. Forplejning er inkluderet i opholdet og måltiderne er sunde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ind verdens smukkeste mand har lært