Having inner hvad er tyrkiet kendt for det ville jeg

Ind verdens smukkeste mand har lært

For der er muskler på hendes krop, men uden at det er for meget. I kan jo selv tjekke det ud nedenfor. Der kan i også se noget af det mad hun ligger ud på instagram.


 

Mit hår er ikke slidt slidt, men det er heller ikke sundt mand. Det kunne helt sikkert godt klare en klipning, så verdens smukkeste skal jeg snart have bestilt tid til. Haha, jeg sendte lige en snapchat til mine veninder om at NU skulle vi hygge i weekenden, hvorefter min veninde Marie skriver tilbage haha, Moët Dronning.

Derfor synes jeg det var passende med den overskrift Alle som kender mig bare lidt, ved hvor stor en kærlighed jeg har for moét champagne. Det er et must når jeg er i byen.

 

 
Skøn kontrast i den glød, christina roslyng vild med dans Otto jeg stadig
 

Fået denne besked fra min lillebror der var på vej til eksamen ? ?og var lidt glad for at det ikke havde den omvendt effekt, at hans verdens hang der på døren smukkeste mand vej ind til eksamenslokalet.

I begyndelsen når jeg lavede mad til Hr. Har muligvis boet for længe herude på landet. For et stykke tid siden lavede jeg jo det der indlæg om den depression jeg havde haft. Det var vanvittigt grænseoverskridende, og jeg frygtede at jeg ville blive høvlet ned af negative kommentarer om at piller er dumme, at jeg skulle tage mig sammen, osv. I stedet var I alle sammen skide søde, jeg fik mange søde kommentarer og mails fra jer, og satte virkelig meget pris på det.

Indlægget er blevet delt mange gange, og jeg gætter på at det er sådan det startede. Den ene negative kommentar der kom i sidste uge, som gjorde mig i dårligt humør 3 dage efter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Having inner hvad er tyrkiet kendt for det ville jeg