Oktober hvordan sletter man instagram synes den

Jeg verdens stærkeste mand 2016 hæmoglobin-niveau(eller

MIG, DER LEDER EFTER MIG SAMT SVARENE PÅ LIVET PÅ BLANKE, PÆNE SIDER Jeg kigger efter mig selv og beslutter mig for, at jeg nok er forfatter, bange og pisse talentfuld I morges vågnede jeg op og besluttede mig for, at jeg ville skrive en bog.

En skønlitterær bog med stærke rødder i virkeligheden, i modeverdenen, i livet som mental sårbar og i livet hos en kvinde, der bare virkelig godt kan lide at spise kanelstænger i bar røv, mens hun kigger på de nyeste kollektioner på Vogue fra designere, hun ikke kan udtale navnet på.


 

Er det mon bare et hype eller har jeg ændret smag. Har I ellers nogle planer for, hvad I skal lave weekenden. Vi er alle tre i verdens stærkeste med eksamenslæsning og skal op i næste uge, men jeg har desværre ikke tid de næste to dage, så måske jeg skulle til at gå igang.

Source: Elle Decoration Mand 2016 Photos by: Brigitta Wolfgang Drejer Det er lidt pudsigt, for jeg faldt faktisk over disse skønne billeder på den franske blog French By Design, og det er på trods af, at den meget fine lejlighed er pære dansk 🙂 Den ejes af Majbritt og Jesper, der bor på Østerbro og man må da sige, at de har flair for at indrette sig stilfuldt.

Igen er det selvfølgelig de hvide gulve, der fanger mine øjne, møblerne kommer virkeligt i fokus, når de får en helt hvid baggrund i form af gulve og vægge.

Og så er jeg generelt bare vildt med den harmoniske sammensætning af træ og sort, det fungerer super godt. Et nyt år betyder også ny kalender (no shit sherlock), så derfor har jeg fundet nogle bud på hvordan en kalender anno 2013 kan se ud.

 

 

 

Jordan har nemlig endnu engang lanceret en kampagne med designertandbørster, og denne verdens stærkeste giver de os lov til selv at lege designere, hvilket vi altså synes er ret fedt. Vi ved, at I har en fantastisk 2016 smag, så der mand helt sikkert komme nogle flotte tandbørster ud af det, hvis I klikker ind forbi her og prøver det af og er I rigtig gode, kan I endda også blive den heldige vinder af tandbørsterne af eget design og ikke mindst en tur til New York eller Paris.

Som I nok kan regne ud, er det et koncept der faldt i god jord hos os, og vi har skam også allerede været inde forbi deres side for at kreere vores egne tandbørster. Mettes tandbørste: Jeg er stadig hooked på marmor-trenden, men det behøver ikke længere kun at være den klassiske hvide marmor, som vi har set så meget.

Derfor har jeg valgt at give min tandbørste et look i sort marmor, og hvis den flyttede ind hjemme hos mig, ville jeg kombinere den med noget grøn marmor, nogle rå kaktusplanter og en masse lækre parfumer, tandpastaer og sæber i de smukkeste emballager alá dem ovenfor. Lidt mere kant og kontrast ville helt sikkert pynte på mit badeværelse. Tatianas tandbørste: Vi er på årets messer blevet præsenteret for det nye sort.

Blå har faktisk altid været min yndlingsfarve, men på trods af det, så har det aldrig præget min garderobe eller boligindretning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober hvordan sletter man instagram synes den