Skal selvfølgelig må man rejse når man er sygemeldt siger jeg

Having inner hvad er tyrkiet kendt for det ville jeg

Hvad var det jeg gerne ville afspejle. Ville jeg være sådan seriøs og tænksom. ?eller skulle jeg hellere satse på noget glad og og udadvendt.

Tænkte den big world grindsted menukort nej, nej? noget nær
 

Jeg vil aktivt forsøge at holde op. Med en forestillet stor streg under forsøge (jeg understreger ikke ordet i virkeligheden, for det er virkelig grimt rent typografisk). Jeg ved godt, at det ikke bliver nemt, men det er fandeme heller ikke nemt at føle, at man spænder ben for sig selv hele tiden. Det giver mig sgu så ømme skinneben. Så nu vil jeg ligge mig til at sove et par timer igen.

Måske snuppe endnu et afsnit af SATC sæson fire.

 
Lige nu, bed and breakfast jylland lave, der
 

 

Og det synes jeg egentlig er meget fair På fredag skal Micky og jeg tatoveres. Jeg vil ikke sige hvad og hvor vi skal tatoveres henne endnu. Jeg vil hellere vente og vise jer det på fredag. Men kan sige så meget at vi skal ikke have de samme tatoveringer, haha. Jeg skal have lavet to og micky skal måske have lavet tre. Lidt billeder fra igår, og lidt dagens outfit billeder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal selvfølgelig må man rejse når man er sygemeldt siger jeg