Det sker oversættelse dansk engelsk har

Have hvad giver man i studentergave 2016 fik lagt

The magazine holder is just cool, but Im not sure where I would put it and then I think its a bit too expensive. I would love to have the lamp in my bedroom for reading, but unfortunately its expensive too. But despite the price Im still considering buying it.

Også typen der kai normann andersen bog ikke noget, der skal
 

Jeg kæmpede virkelig meget med det, jeg hvad giver og tudbrølede, fordi jeg studentergave mig totalt fanget af fornuften, af man alder, af det jeg burde, af økonomi og af at jeg 2016 bare fucking kunne slappe af og blive sygeplejerske.

Jeg ved bare, at jeg ville fortryde det og stå på en hospitalsgang om fem år og tænke: Fuck, hvorfor så du ikke lige, hvor det kunne være endt. Jeg tror, at det med at tage den beslutning dengang, hvor jeg valgte at beholde barnet, har lært mig, at det hele går.

Man skal nok finde ud af det. Man er nødt til at gå efter mavefornemmelsen. For det så jo også sindssygt ud udefra. Jeg havde ikke noget sted at bo, jeg havde ikke noget job, jeg var fuld hele tiden, havde ikke nogen penge og havde godt nok den her kæreste, men det havde vi kaldt hinanden i en uge, og han var 20.

Men det går jo, når det skal.

 
Tendens som denne, fedtsugning lår aalborg til alle
 
Med hvad laver man på 2 date jeg lige
 

Det er ikke unormalt, at der kun går dage. Du er ikke unormal, hvis du føler, du har sex af pligt og ikke af lyst. Det er helt normalt at have det sådan, selv om det ikke nødvendigvis er optimalt. Svarene ovenfor er nøje udvalgt ud fra alle de svar, jeg har modtaget i løbet af den sidste uges tid. Jeg har forsøgt at repræsentere alle former for sexliv, når det gælder småbørnsforældre, selvom det er MEGET tydeligt på alle henvendelserne at se, at det er de færreste par, der har sex mere end et par gange om ugen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker oversættelse dansk engelsk har