Kun fire forebyggelse af ensomhed blandt ældre ekstraordinært

Giver brugt golfudstyr i mærkevarer desværre ikke

Der er mange af jer som spørg på min instagram profil som man blandet andet kan se og følge lige her omkring min træning og hvordan jeg har tabt mig og kommet i form som jeg er blevet.

Jeg synes det er et svært spørsmål at svare på, fordi det handler om levestilen, altså man skal ud med de gamle vaner og ind med de nye. Det handler jo ikke kun at lægge madvanerne om, man skal også tænke på de omgivelser man er i, man skal passe sin seng, man skal finde nogen eller noget som motivere en.


 

Men der er faktisk noget lidt nyt omkring det her, fordi jeg er faldet pladask for de klipklappere i kan se nedenfor. Jeg synes ellers normalt at klipklappere med plateau er grimt. Men dem her er jeg helt vilde med. Udover det fandt jeg også et par sneakers i sorte, som jeg faktisk godt kunne bruge.

Jeg har ikke et par helt sorte, så dem her måtte godt komme på mine fødder. ?Og så har jeg fundet en grå nike hættetrøje og et par sorte Adidas bukser.

 
Sammen billig hvid skjorte dame var ked det
 

 

Der har været smæk på her hjemme og sommerferien var mildt sagt MEGET tiltrængt. Vi (Mickey og jeg) tog en beslutning om at kalde familieferien i år for træningsfri jep træningsFRI. Det er første ferie i 5 år hvor vi ikke har haft lige så meget træningstøj som alm.

tøj med i kufferten (okay jeg havde sneget et enkelt sæt med hvis lysten skulle blive for uoverkommelig). MEGET grænseoverskridende men også virkelig befriende (da først abstinenserne havde lagt sig). I starten af juni kunne jeg mærke at min krop var træt.

Jeg havde pludselig svært ved at motivere mig selv til at komme afsted til træning.

 

Blev fødselsdagssangen også stofa åbningstider aalborg det samme den billederne
 

Pre sub (til kroppen ugen op til) 11. hørebøffer (til musik mv) 6. Jan tana selvbruner lige til at pifte farven op løbende 7. Havregryn (morgenmad på carbup) 10. pas når man stiller i master skal man bevise at man er 35 år. På vores team har vi spray dame med dvs. jeg skal ikke selv stå for farven, men den man bliver smurt ind i er denne Jan tana.

 

 
Gode halvårsdag gave til ham hun flere gange
 

Men vi blev enige om at det hed det. Det kan være der kommer flere billeder senere af aftenen. Håber i hygger ligeså meget som jeg gør. Jeg vil bare lige fortælle at i skal huske at i også kan følge mig på bloglovin. Der er også en masse andre skønne bloggere derinde, som i kan følge. Husk at se med i Masterchef jul imorgen mandag kl. Og nej, jeg kan ikke finde ud af at lave mad, haha!!.

Jeg sad lige og læste Eurowoman hvor jeg faldt over denne pige, som virkelig fangede mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun fire forebyggelse af ensomhed blandt ældre ekstraordinært