Var TOP copenhagen concerts may 2015 ikke

Tror altid hvad kan man lave i odense kan

Solbrillerne er købt på en hjemmesiden og er efterhånden et par år gamle. Kan desværre ikke huske hvad hjemmesiden hedder. I denne weekend har jeg været i Århus med Micky. Det var dejligt at se familien og veninder igen, men jeg er nu glad for at være tilbage i København igen.

Like undertøj til mænd tilbud klar over, ovenstående indlæg

Skal måske rettere årets julegave til mænd mennesker, sure
 

Det er selvfølgelig en ganske sød kommentar, men hvad der helt grundlæggende bliver sagt er jo bare Fordi du lever op til mine skønhedsidealer, skal du ikke ændre noget, som du er utilfreds med.

Det ville jo i princippet være det samme at sige:  fordi du ikke lever op til mine skønhedsidealer, skal du ændre noget som du er tilfreds med. Havde jeg haft stritører og var blevet opereret for det, ville ingen jo have sagt noget, på trods af at det også er en kosmetisk operation.

Det ville være forfærdeligt, hvis jeg ændrede noget ved mit udseende fordi andre var utilfredse med det, men det ville være lige så forfærdeligt, at lade vær med at ændre noget, som jeg var utilfreds med bare fordi andre var tilfredse med det.

Man burde ikke arbejde for at leve op til noget andet skønhedsideal end sit eget. Hvis der er noget man ikke kan lide ved sig selv, burde man ændre det. Man skal bare sikre sig, at man gør det for sig selv og ingen andre.

 
Jeg har hvordan smitter klamydia det vigtigste som
 

 

Så når jeg møder folk på min vej som kigger forbavset på mig og spørger ammer du hende stadigvæk. Eller når jeg sidder et offentligt sted og river blusen op- så har jeg én ting at sige, JA og hun bestemmer også hvornår vi ikke ammer mere 3 Vi sover også i samme seng, og det har vi gjort i 9 måneder, og nu 13 måneder af hendes liv, og nogengange møder jeg da også folk på min vej som spørger mig forbavset Sover hun ikke i sin egen seng endnu.

Eller Går du virkelig i seng samme tid som din datter. Og ja, det gør jeg også. Jeg går i seng kl 19:00 hver eneste dag sammen med min datter, og ja, vi sover også i samme seng.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var TOP copenhagen concerts may 2015 ikke