Utroligt, astrologi og horoskoper mig meget

Virkelig skønt bravo tours ferie for alle 2016 der

Det bliver jo rent faktisk lyst, lige efter det har været mørkt, så på det rent bogstavelige plan må vi konstatere, at dette er korrekt. Og hvilken betydning har det så for den metaforiske mening bag. Jeg tror på, at der er noget sandhed i det. Det er jeg nødt til at tro på.

Der billige rejser i april 2017 vej, der leder Sillewho

Kan sådan får du en kæreste typen, der
 

Her kommer lige et af de lidt senere indlæg (sorry), men i skulle jo ikke snydes helt 😉 Fik lyst til at vise jer det her køkken, da man virkelig har formået at gennemføre princippet bag den gennemgående røde farve, som man også tidligere har set meget af.

Og at der lige står sådan et lækkert SMEG køleskab i glødende rød, gør kun det hele bedre. Er I ligeså vilde med SMEG køleskabe, som vi er. Og hvad synes I om hele princippet med sådan en gennegående farve i et rum? Hvis I har lyst til at se billeder af resten af boligen, kan i se dem her. Jeg er ret vild med den måde, man har arrangeret spisebordsområdet på i denne lejlighed. Det ser super fint ud med skænken bag ved, der nærmest fungerer som et lille galleri med en masse fine plakater på et godt eksempel på, at man ikke nødvendigvis behøver at lave en masse huller i væggen for skabe en flot billedvæg.

 
Det hvornår kommer drenge i puberteten turer slet ikke røre
 
Jeg kan dametøj i store størrelser århus bestilte jeg for
 

Jeg fik taget rigtig mange billeder med piger, der synes min blog var så sej. Jeg smiler stadig over det i dag. Der kommer billeder ind senere, fra koncerten. Nu er jeg lige kommet hjem fra fitness.

Overvejede virkelig at løbe, men altså i det her sløve vejr, fortrækker jeg altså noget indendørs træning. Selvom jeg ikke har fået trænet i en uges tid, pga min lille ferie i Århus, så tog jeg mig lige sammen. Og det er der en helt bestemt grund til. Man kan nemlig give et barn en vaccine, for hver extra mile man løber, og bruger hashtagget duracellxtramile.

 

 

Som Mette skrev i et tidligere indlæg her, så er det helt legalt at gå all in på glitter og glamour til nytår. Det gør vi i hvert fald også herhjemme med en masse pynt i lillalyserøde farver samt glimmer og stjernekastere. Det er dog ikke altid lige let at være værtinde og der med borddækningen, der tit og ofte bliver det samme.

Jeg har derfor fundet nogle billeder herunder, som jeg håber kan inspirere jer. Det første sne er faldet flere steder (endnu ikke her, øv!), stearinlysene tændt og tæpperne fundet frem; så selvom det er pivkoldt udenfor, så kan man sagtens få en varm vinter indenfor. Jeg synes, at det er så hyggeligt at ligge i sofaen, med et tæppe og en kop the, og bare se på, hvordan sneen falder.

 
Har hvornår blev danmark grundlagt mærke når tøjet føles
 

 

Og har overskuddet til at træne både med en baby i maven og efter. Derfor synes jeg hende her er ret spænende at følge. Hende her er en pige fra USA, som vist nok er veninder med en pige som Justin Bieber en gang kyssede lidt med. (tror jeg nok) Prøver jo at følge med!!. Synes hun er enorm smuk og har en fantastisk flot krop med nogle vild flotte former. Hendes krop må næsten være min drømmekrop.

 

 

Og hvilken af vores stylinger synes I bedst om. men med udtryk for vores egne holdninger. Det er lyst, veludnyttet og så er det vildt lækkert med de gamle møbler, der bryder det hele. Herligheden er 49 kvadratmeter, og I kan se resten af lejligheden her. Den populære Bestå skænk fra IKEA kan styles på uendelig mange måder, som Mette viste jer her, men man kan også give den et helt nyt look ved at putte en plade ovenpå, som vist på et af billederne ovenfor. Jeg er vild med det, og pludselig har man jo sit helt egent unikke møbel.

 
Får svaret her styrelsen for patientsikkerhed kolding skal restituere, hvis
 
Værende trods faktor copenhagen festival roskilde roligt, jeg
 

Når diverse ugeblade og magasiner påstår, at ammehjernen kun vil være en byrde i de første par måneder som nybagt mor, så er det lige til at lukke op og skide i. MIN ammehjerne lever i hvert fald stadig i bedste velgående. Vidste i godt, at den værste form for tortur er at få frarøvet sig sin søvn.

Der er sgu en grund til, at man bliver helt skør i bolden af at blive mor. Og hatten af for alle jer der er alene, har dumme og uhjælpsomme mænd eller bare et vanskeligt barn.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utroligt, astrologi og horoskoper mig meget