Kom mad og gæster opskrifter går ikke

World far for første gang bog der

Men den stakkels mand havde måske en syg mor eller en lille datter, han ikke kunne forsørge og var måske derfor nødsaget til at stjæle for os mzunguer, der alligevel VÆLTER os i latterligt mange penge i forhold til dem. Men jeg var så chokeret, at jeg ikke kunne reagere.

Frygten har han følelser for mig frem med madkasserne

 

Det er utroligt, du gider bruge så meget tid på det. Ville du også sige det, hvis min hobby var at strikke. Okay, det ville du måske, men jeg gør det jo, fordi jeg elsker det og ikke fordi jeg føler, jeg skal. Tager du steroider. Nej, tager du coke. Du skal ikke være større nu.

 

 

 

Jeg har mødt hende en enkelt gang før. Men hun rørte bare ved noget i mig. Jeg følte mig så misforstået: og det gør jeg sjældent. Om det er en del af hendes intelligente plan med mig, eller om hun bare i virkeligheden ikke er særlig skarp, har jeg ikke helt gennemskuet endnu. Det må jeg dykke dybere ned i anden dag. Efter mødet fik jeg opdagede et ubesvaret opkald fra vuggeren, der ringede og meddelte at lillemand var syg med høj feber.

Han spiser Intet og har lige kastet op ud over det hele.

 

Jeg lidt mere nike free sko herre tilbud jeg tænker tilbage
 

Ville faktisk stadig ønske mig at jeg havde de der små sommerfulge i maven når man vågnede, men det er måske bare noget der forsvinder lidt når man bliver ældre. Jeg sad nemlig og snakkede med Mickys faster og det med at have sommerfulge i maven som barn og at det er ærgerligt man ikke får det mere. For der er da ikke noget dejligere end at have små sommerfulge i maven, fordi man glæder sig til noget.

Det jeg glæder mig mest til i juledagene er den gode mad, og det dejlige selskab. Jeg var så heldig at blive sponsoreret af nutramino, da jeg trænede op til min musikvideo.

 

 

 

Shit. De må jo komme og løfte baby væk, så han ikke dør. Tænk hvis jeg falder i søvn med lillemanden OVEN på mig. Det siger brochuren, at jeg ikke må. Og baby må ikke sove på maven. Hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig det. Endnu et angstanfald er på vej ned over mig, og så kan i ellers tro, at den tykke flodhest fik vækket farmand OG hevet i den røde snor. 2 et halv døgn gik der, hvor den dødtrætte og nybagte mor ikke fik lukket et øje.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom mad og gæster opskrifter går ikke