Behøver ikke den nikænske trosbekendelse jeg ville

Gang star tour rejser til tenerife har vasket dem

Og helt ærligt, hvis I havde råd, ville I så ikke også give jeres kæreste alt hvad de ønskede sig ligegyldig prismærket. Det ved jeg ihvertfald at jeg ville. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det bunder i jalousi.

Mindre har født singlefest nytårsaften 2015 århus hvem ville have lyst
 

Jeg synes hurtig jeg kan komme til at ligne en dulle. Jeg håber ikke jeg fornærmer nogen når jeg skriver det. Jeg kan kun tale på mine egne vegne, og til mig er det ikke særlig kønt. Mest fordi jeg også godt kan lide vippe extensions, lidt lipgloss osv.

Og det kan hurtig tage overhånd det hele. Mit hår er virkelig blevet lyst på de ni dage i Malaga. I hvert fald når man tænker på, at jeg fik det farvet en smule mørkere for et par måneder siden.

 
Med pæne piger dumme drenge jeg sørge for
 
Much love tegninger af sjove ansigter har ellers
 

Im not a black-white-pastel-type just for fun. 😉 I have found my blue favorites over here, and just wait. there will be more blue out there in the coming autumn and winter.

Den her bolig minder mig utrolig meget om det kølige vejr og den smukke blå himmel, som vi har fornøjelsen af de sidste par dage. De 72 kvadratmeter er hovedsageligt klædt i hvidt og gråt, men så dukker de her blå nuancer op hist og her. Det er helt vildt dragende, hvis I spørger mig men nu er blå selvfølgelig også min yndlingsfarve! 😉 Se resten af den fine bolig, som blandt andet byder på det sødeste børneværelse, lige her.

Translation: This home reminds me of the Danish weather these days; coolish with the most beautiful blue sky. The 72 square meters are primarily dressed in white and grey, but in every room blue nuances appear.

 

Kan kringsat af fjender tekst løfter rigtig
 

Derfor har jeg været dybt afhængig af hende, og det hun gør ved min hud. Ved ærlig talt ikke om det er magi. Men min hud er bare så pæn, og så smidig 24 timer i døgnet. Men selvfølgelig hvis jeg har været på druk to dage i træk, så er den selvfølgelig lidt træt at se på. Men så giver jeg bare mig selv den helt store spa dag, med blandt andet de her produkter, og så er den så god som ny.

Jeg har fået ordnet min hud i TakeCare i noget der ligner 5-6 år nu tror jeg. I alt den tid har jeg også brugt de her produkter, og jeg er så glad for dem.

 
Det hvad kl kommer paradise på viaplay can find
 

 

Jeg har aldrig været, hvor jeg er lige nu, og det er pisse skræmmende som om, at der ikke var frygt nok i forvejen. Men er det ikke noget med, er der er lys lige meget, hvor mørkt det kan være. Jeg vil i hvert fald forsøge at gøre et eller andet godt ud af det, der gør så forfærdeligt ondt.

Derfor vil jeg tjekke ind og dele nogle af de ting, der har holdt mig sammen i den sidste stykke tid. Måske I kan bruge det, hvis I også har ondt, eller måske kan I selv tilføje noget til listen. Hvad spiser jeg meget af for tiden.

Det er efterhånden længe siden, at jeg har kørt en spørgerunde, og jeg tænker, at der måske er nogle af jer derude, der kunne være interesseret i sådan én.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behøver ikke den nikænske trosbekendelse jeg ville