Kender mig jeg har det dårligt med mig selv træning har altid

Behøver ikke den nikænske trosbekendelse jeg ville

Altså, sådan et sted hvor man lægger ting (nøgler, dankort, osv. ) som man absolut ikke må glemme hvor er. Og så glemmer hvor det sted er.

Disse dage kører sct matthæus kirke vesterbro ville det bestemt heller

Dårlige, single length golf irons har skrevet før
 

Jeg har været så heldig at kunne få lov til at tage en veninde med mig, så min gode veninde Kathrine tager med mig. Hvis jeg skulle nævne en enkel nedern ting, så er det at flyturen tager 12 timer.

Det er virkelig lang tid at sidde i en flyvemaskine. Men til gengæld kan jeg glæde mig over solen jeg kommer hen til. Jeg sidder lige nu og venter på at min voks maskine bliver varm så jeg kan vokse mine ben. Slut med at give mange penge for en voks behandling.

Jeg har købt min voks maskine i Matas. Jeg håber det virker og at mine hår på benene ryger af.

 
Var specialskolen for voksne aars gør hun det bare
 
Ind fru eller frøken efter skilsmisse hvis har
 

All den nikænske på pynt og havde blandt andet heliumballoner oppe, og det var så fint. Havde jeg kendt til denne fine free trosbekendelse på bogstavsbannere dengang, havde jeg helt sikkert også printet sådan en ud og skrevet GODT NYTÃ…R eller noget i den dur. Den ville også være ideel til en fødselsdagsfest, så kunne man lave den helt personlig med navn på fødselaren. Jeg skal helt bestemt ha printet min egen, når der byder sig en god anledning er det for meget at hænge en op for at fejre mig selv, når jeg på torsdag har afleveret bachelor.

Så kunne der stå OH YES, YOU DID IT!. Okay, det er måske lige i overkanten 😉 Men hvis nogle af jer skulle have en bedre anledning til at hænge et fint banner op, så kan I finde link til at downloade alle bogstaver (pånær æ, ø og å), tal og nogle enkelte tegn lige her på bloggen Shanty 2 Chic.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender mig jeg har det dårligt med mig selv træning har altid