Blev skilt, pæne piger dumme drenge det sådan dejligt

VEL inspiration til julegaver det ferie, står

Kender i det når man inspiration til rigtig mange tanker og julegaver er så TÆT på bare at gå efter sine drømme uden at tænke over konsekvenserne. Ja det er det jeg plejer at gøre, også får jeg huk for det, jeg er nu blevet ældre og jeg må indrømme at jo ældre jeg bliver jo mere tænker jeg over de ting jeg fortager mig. Lige nu er jeg et sted i mit liv hvor jeg er super træt af at fortage mig de ting jeg altid gør, jeg er træt af at stå op til det sammen, ja så tænker man så gør dog noget ved det men hvad skal man gøre når man ikke selv ved hvad man vil.

Der er mange tanker og følelser på spil.

 

Jeg håber i forstår hvad jeg mener, haha. Det virker virkelig effektivt på mig, og giver virkelig sved på panden og ALLE andre steder. Og så har man lyst til at give op hele tiden, og sådan som jeg ser det, så skal det gøre ondt og man har lyst til at give op, før det giver noget!!. Sidder og drømmer mig væk i støvler lige nu. Faktisk er jeg ikke rigtig en sko pige, som så mange andre er.

Jeg er ikke en af de piger der har 100 par sko. Det har aldrig rigtig været min ting. Så når jeg nu sidder, og har fundet så mange flotte støvler, som jeg bare VIL eje, så er det altså ret stort, haha.

 

 
Osv, hviid advokater herning Underwear har derfor valgt
 

Jeg har også fundet et par eksempler på nogle plateau sandaler som jeg synes er flotte. Jeg håber i har fået julegaver samme billede i hovedet som jeg har, og nu kan inspiration til jer at have de her meeeega flotte kjoler på.

Jeg skal lige fortælle at indlægget indeholder reklame-links. Ikke bliv skræmt af den pink farve. Den ville være så flot til sommer, til alle piger. Jeg havde faktisk rigtig svært ved at finde et par plateau sandaler som jeg kunne lide. Udvalget er faktisk rigtig stort inde på Asos, men jeg kunne bare ikke lige finde noget jeg synes godt om.

Selve hele sandalen synes jeg jo er perfekt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blev skilt, pæne piger dumme drenge det sådan dejligt