Jeg har gode spisesteder frederiksberg jeg stadig holder

Bruger selvfølgelig udsalg på tøj til mænd kæreste nok den

Et af de brands, som har fanget min opmærksomhed allermest med deres efterårsnyheder er Royal Copenhagen og deres sortriflede stel. Wauw, hvor er det dramatisk og rustikt.

 

Så kunne det hele ikke være lige meget. Men så kom jeg til at tænke: Måske er det ikke ostefaldet, der dikterer min styrke, men rettere valget om at vågne op dagen efter og igen tage kampen op.

Når jeg har fået et angstanfald efter mange måneder uden det mindste tegn på et. Da jeg endnu engang begyndte på pillerne efter flere år uden. Da jeg pillede i såret midt i min pande efter der endelig var kommet skorpe på. Efter sådanne stunder er jeg altid efterladt med følelsen af fiasko. At det da også bare kan være ligemeget.

 

 
Vant til europæiske rejseforsikring job arbejder præcis lige meget
 

Jeg gik rundt og bad ham give mig vectors så jeg igen kunne komme ind i køen mellem tøj fly. Imens jeg gik udsalg fortalte censor høfligt flyvelederen at han altså havde clearet mig til til mænd som jeg var igang med. Jeg ville ikke diskutere det for det var jo alligevel for sent når nu der lå en anden, så jeg gjorde bare hvad flyvelederen sagde.

Jeg skulle nu ned i den modsatte retning(der var ingen vind, og derfor kunne vi lande begge veje), og skulle derfor sætte flyet op på ny, imens tårnet gav mig forskellige kurser at følge. Ny single engine approach, touch and go og visuel approach Flyveledern fik os ned mellem de andre fly hvor jeg lavede en touch and go, efterfulgt af en visuel approach og denne gang med begge motorer. På medvind fortalte censor at prøven var slut når jeg satte hjulene på banen, så i kan tro den fik det sidste jeg havde.

Prøven varer normalt maks 2 timer inkl. tiden med opstart og taxi på jorden, men min varede 2,5 time alene i luften.

 

 

Jeg har lige lavetbestået en security awareness testen for lufthavnen heroppe, og nu venter jeg på at Malle kommer hjem fra job, så hun kan få et mænd inden jeg hopper i seng  Normalt starter eksamen med 1 times tøj afhøring om man vil;) ), men den fik jeg jo overstået i fredags hvor det tordnede og lynede. Vi udsalg selvfølgelig vejr, til, min fuelberegning osv. igennem inden vi fløj.  Det var bidende koldt igår, så jeg skulle de-ice flyet inden vi skulle afsted.

Det har jeg ikke prøvet før, og i kan tro der bliver grinet af én når man spørger om vi har en isskraber til de små fly eller hvordan vi gør det. Hahaha, ups! Det var i stedet noget væske i en beholder som skulle pumpes op til en pistol, og derefter sprøjtes på forkanterne af vingerne og næsen.

For fanden, det er sgu godt jeg bare skal flyve engang og hverken tanke eller de-ice Vi satte os ind, examinatoren gav en safety briefing og så var vi igang. Jeg startede flyet med alt hvad man nu skal og taxiede ud til banen.

 

 

 

Da jeg vågnede, kom jeg til at tænke på, jeg måske egentligt slet ikke vil være med på Bjarne Riiss cykelhold. Jeg vil ikke iføre mig et stramtsiddende lycraoutfit og en Carbon cykel. Jeg vil meget hellere køre på mit eget cykelhold.

På min lilla Van de Falk med hundekurv. Da jeg gik i folkeskolen, løb jeg altid rundt og ville være med på alle de andres cykelhold. Så cyklede jeg rundt på alle mulige cykler med skævt styr, som slet ikke var min cykel.  Så faldt jeg ned og slog mig. Da alle de andre cyklede på efterskole, på gymnasiet og ud i verden, blev jeg hjemme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gode spisesteder frederiksberg jeg stadig holder