Elsker, ting man kan kalde sin kæreste fandt

Synes selv livet efter dig film netflix havde sagt til

Pyjamas midt på dagen med en undskyldning om, at det er arbejde. Under regninger og armhulehår fandt jeg lysten til at skabe denne video. Jeg har haft travlt over den sidste tid.

Med alle mulige vigtige og kedelige voksenting, som jeg aldrig havde troet, at jeg skulle lade mig overtage af.


 

Jeg skal nok ligge flere billeder op bag om shootet enten senere eller en af dagene. I dag skal Micky og jeg ud og købe hylder til vores nye kæmpe skab!!. Vi har været så dumme at købe en kæmpe stort skab med kun 2 hylder. Jeg ved ikke lige hvad vi har tænkt på.

Og og og og ?? Måske skal jeg tatoveres i dag!!. Jeg var nede i tattoo shoppen igår hvor de fortalte at om fredag kunne man bare komme ned, for der behøvede man ikke at ringe og bestille tid. Den flotte trøje jeg har på er fra: Malene Birger Christensen og sko fra Jeffrey Campbell. Jeg har været i biografen i dag og se Ronal Barbaren.

 
Bange for konkurs trustpilot dk modstrøm har dog
 

 

Det bedste af det hele må være at de er vandafvisende, hvilket jo er perfekt når vi bor i Danmark hvor det regner rigtig meget. De er også lavet til ujævnt terræn, så man kan løbe i skoven med dem, eller stier hvor der ikke er helt fladt. Det er den perfekte sko nu hvor vejret er ved at blive dårligere og vinteren er lige om hjørnet. Jeg glæder mig faktisk endnu mere til at løbe i dem udenfor når sneen begynder at komme, så jeg virkelig kan teste dem. Men jeg er rigtig tilfreds med skoen, det er virkelig en god løbesko.

Løbeskoen hedder: XR Swift, og i kan købe skoen lige HER. Jeg glæder mig til at komme i gang med at træne igen ovenpå alt den sygdom. Glæder mig også til at komme ind i en rytme igen, med mad 5-6 gange om dagen, og træning en gang om dagen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker, ting man kan kalde sin kæreste fandt