Der clement kjersgaard kæreste mia havde nok

Var venner for livet tekst går stadig ude

Translation: Ive had a crush on the beautiful SMEG fridges in ages, and I dont think it will ever pass. Sometime in the future when it get to own rather than rent, I will make a big effort to convince my sweet boyfriend that it certainly is an investment we have to make, because it is the worlds most beautiful refrigerator. 😉 You find the different versions and colors here.

Den seneste tid vild med dans 2016 deltagere ville ønske

Sikker iphone 4 uden abonnement stemmer for
 

Mand kan åbenbart finde det positive i mange ting ? ?at jeg havde fået lagt alle mine økologiske varer på kassebåndet med øko-mærket nedad, så ingen kunne se det. så kunne jeg jo ligeså godt have købt de billigere varer.

Jeg kan ikke få mit andet tegnebræt til at virke. Og jeg ANER ikke hvordan jeg skal få flere uger til at gå uden et tegnebræt. Jeg har heldigvis nået alle mine deadlines og er endda forud med opgaver, men hvad pokker skal jeg blogge om når jeg ikke kan tegne.

Kom ENDELIG med alverdens forslag i kommentarfeltet, for jeg mangler i den grad inspiration til et eller anden tegne-relateret kommer op og køre igen.

 

 

 

Denne ret kan både bruges som frokost og aftensmad, win win for Hertil 200 g grønt i form af champignon, venner, persille og 12 avocado.

Og jeg vil her også lige nyde et iskoldt glas Pepsi Max? Livet tekst time no see 😀 Enhver god dag starter med det rette mindset, livet idag vågnede jeg og besluttede at tage herredømmet over for dag, og derfor har jeg bestemt at min dag idag tekst HELT fantastisk, BUM. Det seneste halve år er venner blevet mere og mere vild med S T R E E T stilen, som stadig er feminin med med et mere sporty look, så jeg har selvfølgelig også købt mere og mere tøj derefter 😉 Her får i lidt inspiration til looket Sweeties  Hvide Adidas Sko Havanna Shoes  (De kostede kun 400,- omg) Bukser  HM De er faktisk fra herreafdelingen haha men jeg elsker dem og så er de ikke så lavtaljede at man nærmest kan se den halve balde, de er helt tilpas!) Kunne ikke finde præcis dem jeg har online men de har dem stadig i HM butikkerne, her er dog nogen som minder om.

Adidas t-shirt Streetammo Aarhus (Ehm ja den var faktisk også til herre, bare kald mig freaky type, meeeen den er mere loose i modellen og ikke så tætsiddende og koster kun 199,- SÅ behagelig. Læderjakke med guldlynlås Nelly. com (Kunne ikke finde den jeg har hos Primark hvor den er købt så her er en fed en der minder om) Håber i kunne lide inspirationen, husk at få det bedste ud af dagen, vores tid er dyrebar og dette minut kommer aldrig igen, værdsæt de små ting her i livet som alt for mange tager for givet og nyd dagen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der clement kjersgaard kæreste mia havde nok