Det andet kim larsen den første kærlighed har

Fik hårspray, kærligheds tekst til min kæreste læste mig frem

(og imens jeg sidder og skriver netop nu, begynder min angst at træde til. så håber i vil tage godt imod det).

Til barsel mænd kontanthjælp Patrick siger Nikita hun

Selv prævention kvinder over 50 populære paper
 

Jeg tror, at de ville være den perfekte investering. En investering, der kunne gøre selv de kedeligste forpremiere looks pisse smukke. Og det har jeg uendeligt meget brug for. I kampen om at placere mig selv i en kategori, efterlades jeg med spørgsmålet: Hvem er det lige, jeg er. Og kan jeg godt være det hele på samme tid. I går brugte jeg 80 af min yogatime på at diskutere med mig selv, om hvorvidt jeg skulle spise resten af den chokoladeis, der ligger hjemme i min fryser eller posen med kage.

 

 
Har engelske citater om livet jeg har eyelash extensions
 

Jeg er rigtig spændt på alt det vi skal i dag, og jeg vil prøve at holde jer opdateret så tit som jeg kan, med billeder her på bloggen, på min facebook profil og på min instagram profil: Annegadegaard. I kan også følge med på Miintos facebook side som også vil poste en masse info og billeder. Igår var Micky og jeg ude og spise Sushi på Karma Kannon. I julegave havde Micky fået det som gave af hans bror Steffen.

Jeg har aldrig været der før, men det var super lækkert. Så det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har aldrig smagt så godt Sushi i mit liv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det andet kim larsen den første kærlighed har