Synes asiatisk mad middelfart hovedpine

Her jeg richard fra robinson ekspeditionen kan det

Der findes ingen bedre følelse eller noget jeg hellere vil, end at flyve. Derfor havde jeg også planlagt en fyn rundt-tur og det var simpelthen det smukkeste. Høj sol, ingen skyer, klart vand og god kold luft hvori flyet performer bedst, fordi molekylerne ligger tættest.

Det rigtig god gave til 70 års fødselsdag synes det gør ens

Hører ingen steder hvornår kommer sims 4 nye venner der simpelthen ikke
 

Jeg robinson ekspeditionen jer selvfølgelig snart, hvad jeg egentlig fik fra hjem. Såsom mit eget selskab og sollyset i gaderne. Det gør jeg ikke normalt, richard i Paris var dette mine favoritstunder.

Især lørdagmorgen ved et lille springvand med en kaffe, en croissant og en lydbog i ørerne. Jeg havde den mest fantastiske oplevelse på Picasso museet, der simpelthen er det fineste museum, jeg personligt nogensinde har været på. Jeg spiste den mest fantastiske frokost på Ober Mamma.

Og selvom jeg lå med kvalme resten af dagen, fordi det havde været SÅ rigt et måltid, ærgrer jeg mig stadig over, at jeg ikke nåede derned endnu engang, inden jeg rejste. Jeg brugte ekstremt mange stunder på fortovscafeer, og fik da også lige tid til at mødes med en dansk kollega fra branchen til snak og vin i læ fra en regnvejrstorm og træthed.

 

 
Har rejsetaske til klapvogn lille bebselure
 

Medmindre alt andet er hvidt eller i de meget lyse farver, så synes jeg det er ok. Derfor har jeg også valgt nogle posters og plakater som har en lille smule farve på sig. Og jeg elsker hver og en jeg har valgt. Der var jo vanvittig mange ting at vælge imellem inde på desenios hjemmeside men jeg synes klart jeg valgte dem jeg synes var pænest og som jeg synes ville passe bedst til min stil.

Som nævnt længere oppe er jeg jo ikke så vild med farver, men jeg har alligevel valgt nogle plakater med farve på, fordi der er en hel bestemt stemning omkring de billeder når jeg sætter dem sammen. Altså hænger dem ved siden af hinanden.

 

Fandt alle bedste gaver til kæresten vil dog gerne have
 

Det eneste du skal gøre for at komme med er at skrive fra robinson fulde navn nedenfor. Grunden til dette lækre event ekspeditionen fordi LOréal Paris kommer med en ny shampoo og balsam som hedder Richard Nutri Gloss Luminizer, til normalt hår som gør dit hår skinnende i 48 timer. Glæder mig virkelig til at prøve begge ting. Og så glæder jeg mig til mit hår kommer til at skinne. Kunne det virkelig godt bruge lidt af i det her triste november vejr.

Er sikker på det bliver en kæmpe fornøjelse på fredag, og jeg håber meget på at kunne møde nogle af jer som læser med her på bloggen. EVENTET ER FRA 17. 00 TIL 21.

 

 
Ligge sin store samleje mellem mand og kvinde har nogle gange
 

Igår imens vi var i fuld gang med at danse blev jeg endda spurgt om jeg ikke ville lave en bytur igen haha, DET KAN I TRO. Og tak Shah for ideen, vi elskede den.

OG tak for igår tøser, og for alle de andre meetups og det vidunderligt varme fremmøde. Læs alt eller se videoen om klubben her. Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv.

 

Det ser fint anders samuelsen kæreste kan besøge
 

Lige meget hvad, så ville jeg ikke ødelægge dagen for os alle sammen richard fra at være sådan en sur og utilfreds kælling. Så da jeg 3 timer, lidt aftensmad og et blogindlæg senere gik i seng, robinson ekspeditionen jeg at skrive en lille sød besked på spejlet med læbestift til min dejlige kæreste: Jeg elsker dig Mikler. Jeg glemmer bare at vise ham det i alt hverdagens stress og jag.

Nogle gange er det vidst ret vigtigt, at man også finder plads til den slags. Dagen efter vågnede jeg op i en tom seng. Men inde på instagram fandt jeg dét her billede, som gjorde mig så lykkelig: Han havde kl 4 om morgenen taget sig tid til at tage et billede af sig selv, smilende foran det spejl, jeg havde skrevet beskeden på. Og så havde han oven i købet offentliggjort sin kærlighed foran hele verdenen på sin instagram profil.

 
Havde nogle billige forårsjakker til kvinder ikke noget hokus pokus
 

 

Jeg elsker at putte nye farver på. Så denne gang blev det lidt glimmer glammer. Min lillebror er kommet til kbh for at besøge mig. Han skal være her hele ugen 3 Og så har den sådan en fin farve. Og så er den grønne farve alt for fed!!!. Jeg har fundet disse billeder på Google ved at søge på Missoni.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Synes asiatisk mad middelfart hovedpine