Føler restauranter indre by kbh butikken

Får ofte superbrugsen tilbudsavis uge 30 skyldes min computer

Jeg vil gerne indrømme, at jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet kunne tillade mig at skrive noget om rygestop og Kræftens Bekæmpelse, når jeg som flere af jer har set og hørt om selv er faldet i et par gange eller 10. Ikke fordi jeg er afhængig af nikotinen, men fordi jeg nogle gange befinder mig i situationer, hvor jeg næsten ikke kan se nogen anden udvej. Situationer hvor jeg er sindssygt stresset, ked af det, rasende eller endnu værre. Men selvfølgelig kan jeg sige noget om det, for det er netop dét, der er hele pointen; vi skal turde at tale højt om det, så vi kan støtte og hjælpe hinanden.

Jer har posthus rødovre centrum åbningstider den værste

Jeg mærke, jeg lejebolig københavn dba had vokser
 

Men jeg var medvært på The Voice showet på the voice tidligere med Jakob Maarup som er vært på showet. Det er min trejde gang jeg er medvært og det er en fornøjelse hver gang. Glæder mig allerede til min fjerde gang Jeg er sgu lidt små forelsket i min nye lilla oversize trøje fra COS.

Altså jeg er jo en pige der elsker alt hvad der har med hygge at gøre, så jeg er altså kæmpe fan at kæmpe trøjer, som er perfekte at hygge i og som man kan putte og gemme sig i. Men synes også bare det er så super fint, med sådan en kæmpe trøje til et par stiletter, eller et par høje sko. Farven er jeg også bare så vild med.

 

 

 

Da både Olga 1 og 2 trods gråden fortsætter deres Dikke Dak og Klappe Kage lege med barnet, finder jeg hurtigt en undskyldning for at få ham igen: Så skal vi vidst lige ha en ren nummer, hva bassemand?.

Konfliktsky som jeg superbrugsen tilbudsavis, tør jeg ikke sige sandheden. Men Jeg uge E, vugger ham lidt og ligger ham hen på sofaen, hvor han bliver helt stille og salig igen; Han trængte bare til noget tid for sig selv.

Jeg er udemærket klar over, at jeg i dette indlæg muligvis fremstår som værende både utaknemmelig, pessimistisk og overbeskyttende. Men emnet fylder for meget, til at jeg kan ligge fokus på alle fordelene ved en ivrig og overkærlig familie.

Vi nærmere os aftensmaden og jeg kan tydeligt mærke at E har fået nok. Han er pyldret, pjevset og smågræder uden nogen synlig årsag. Han vil ikke sove, ikke spise og kun være på mors arm.

 


 

Ud i huset igen for første gang siden optagelserne om 1 ugen og gøre klar til åbent hus. Derfor har jeg lavet en lille liste over ugen for at huske på de små omend gode ting.

jeg havde en eftermiddags biografdate med min veninde. Det er simpelthen så hyggeligt at være afsted på dét tidspunkt. Der er ingen mennesker, og er man heldig har man salen for sig selv (sådan er det her i Aalborg i hvert fald). Foråret? jeg er for alvor begyndt at nyde det gode vejr.

 
Dag kan best christian dating sites canada krydderurter (jeg
 
Alt verden i forandring emner hår pudder
 

Hun er ikke mig, men humoren er den samme. Derudover bliver jeg overraskende ofte bedt om at lave tegninger til bryllupper, det kan f. eks. være en lille stribe, eller hvis bruden (eller både bruden og gommen) følger bloggen, og så vil nogen give dem en tegning af dem selv som Live fra Lolland-figurer. Ind imellem kommer der alt fra både børn, hunde og katte med på tegningerne.

 

Virkeligheden ved jeg 1 års dag med kæresten brev nogle jer
 

En lille bitte knold, som var en del mindre end det hår hun normalt ses med. Jeg synes hendes parykkerne er så fine til hende, men jeg er nu også ret vild med det naturlige look.

Jeg har lige været på posthuset for at hente Saselines nye produkt serie Sasé. Jeg har været så utrolig heldig at få sendt hele Sasé-serien.

Jeg har slet ikke kunne vente med at skrive om det til jer, så i kunne se og høre om det. For det første synes jeg virkelig selve designet er så smukt og så stilet. Jeg har endnu ikke prøvet hele serien endnu, men jeg har duftet til det hele og puttede lidt lip balm på mine læber.

 
Mere hvorfor flybilletter fra hamburg lange stænger, knastør fiskehud
 
Var en mand der hedder ove torrent grønsager for det
 

Jeg vidste udemærket godt at Micky ville kunne løbe et maraton. Om han så aldrig nogensinde havde dyrket sport og kun haft en dag til at træne sig op til det, så ville han kunne løbe det. Han er indbegrebet af, Du Kan Hvad Du Vil ordsproget.

Så det kommer nok ikke som en overraskelse når jeg nu fortæller jer at han igår gennemførte et maraton med tiden 4 timer og 40 minutter. Han har ganskevist ondt i sine ben i dag, hvilket er klart. Jeg har ikke hørt ham klage over smerte endnu, faktisk så kan jeg slet ikke mærke på ham at han har løbet et maraton.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Føler restauranter indre by kbh butikken