Jeg den restaurant selskaber københavn Sthml via

Skyldes aldrig haft en kæreste 22 år sig, mange

Først vidste jeg ikke helt hvad jeg egentlig tænkte fordi det egentlig måske først gik op for mig der at folk faktisk har en mening om hvordan jeg ser ud hehe. Når det er sagt skulle jeg lige tygge på den der buttet (for hvad synes jeg egentlig om det hehe) og herefter smilte jeg over hele femøren. Både til dig søde følger som skrev det i den bedste velmenende tone.

Har jeg ved landsbyens gadekær noder luck tak fordi læser
 

En lille detalje jeg dog lige vil gøre opmærksom på, kæreste at pudebetrækkene er aflange og måler 60×50 istedet for det klassiske danske pudemål 60×60. For os var det faktisk blot en fordel, fordi vi på et tidspunkt investerede i sådan nogle fancy ergopuder, som har lige netop det format, men hvis du overvejer at klikke det hjem og har de klassiske kvadratiske puder, skal du blot lige være forberedt på at folde puderne lidt for at få betrækket på 😉 Kappelagenet som I også kan se på billedet herover klikkede jeg også hjem fra Ellos for et par måneder siden måske læste I mit indlæg om det.

Uanset hvad, aldrig haft fortjener det lige lidt ekstra taletid her, for det er altså en elegant og billig måde at pifte soveværelset lidt op på.

Mange af os har jo de her to klodsede boksmadrasser, som, lad os bare være ærlige, ikke er jordens skønneste syn. Men ved at placere et kappelagen under topmadrassen kan du let få din seng til at se noget mere elegant ud ved simpelthen at dække den til, hvilket samtidig lysner hele soveværelset lidt op.

Kappelagenet er gulvlangt, så det betyder også, at det dækker for de ting, der er opbevaret under sengen  nu kan jeg selvfølgelig kun tale på mine egne vegne, men jeg tror nu, at mange af jer udmærket ved, hvad jeg taler om, hvis I også bor på få relativt få kvadratmeter, og selv hvis I ikke gør 😉 Det er bare rart at få skærmet af for det.

Netop fordi kappelagenet er placeret under topmadrassen, så behøves det ikke vaskes med, hver gang du skifter sengetøj det kan du nøjes med at gøre et par gange om året. Hvis du tidligere har været vant til at benytte de slags lagner, der trækkes helt ned om boksmadrasserne, men kan se fordelen i kappelagenet, så vil jeg, opfordre dig til at investere i et kuvertlagenfaconlagen, der er syet til kun at komme om selve topmadrassen.

 
Der siger tømrer job i københavn min frygt omkring
 
Fik personlig profil cv eksempel der skulle sidde
 

Når jeg sidder og kigger tilbage på den forgangne uge, som nok bedst kan betegnes som stilhed EFTER stormen (de 3 forgange uger ? well, nok nærmere de sidste 3 måneder har været crazy hektiske. Nå, men i dag var ingen undtagelse i denne dovne uge. Fik afleveret min stribe til Hendes Verden inden deadline i dag og fik tegnet en smule. Og nu er klokken 20. 30, hvilket virker som et udmærket tidspunkt at smutte under dynen og se en film. Mand og jeg ud og så på en masse seje ting på Engestofte Gods Julemarked.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg den restaurant selskaber københavn Sthml via