Han rørsukker vs brunt sukker var selvfølgelig

Har haft create table date field mysql naturligvis

Jeg tror, at trapperne lige når man kommer ind på Christiansborg egner sig jævnt godt til madrassurfing. Jeg havde endda en aftale med Søren om, at hvis han kom i folketinget skulle vi madrassurfe.


 

Jeg har ikke de vilde cravings i hverdagen og føler mig sjældent sulten MEN når jeg bliver sulten skal jeg have mad MED DET SAMME. Jeg fandt i forbindelse med min diæt sidste år, de mest geniale bokse til mad i Føtex. Det er dem der er på billedet  og de koster 100 kr for 4 stk. De er perfekte i størrelsen, holder 100 tæt og kan gå i microovn. De er ikke for høje og kan derfor nemt stables i køleskabet  og der kan være mange :O) Det vil være løgn at påstå at jeg aldrig har lyst til kage, slik, is, junk osv.

men jeg kan godt holde mig i skindet  især når jeg ved at jeg har cheatdays ind i mellem. Den største forskel fra mit diæt forløb sidste år og i år, er at jeg sidste år havde en cheatdag om ugen og nu kun har cheat når coach synes der er plads til det.

Det kan være 1 gang om ugen og det kan være hver 3.

 
Olier bliver det en dreng eller pige der får mig
 
Har romantisk overnatning københavn møder jeg Lasse
 

Det ender med, at jeg frygter nervøsiteten, og dermed ender med at få det rigtig skidt. Men igennem forløbet lærte jeg, at nervøsitet ikke blot er en helt almindelig ting, men også noget, der kan give dig det ekstra fokus til at præstere bedre så længe det selvfølgelig ikke overtager. Det gjorde, at jeg ikke stressede, når jeg blev nervøs, men kunne se det som en naturlig hjælp til min præstation.

Brug noget tid på at falde til ro, når du kommer til det sted, hvor du skal præstere. Dette var der meget fokus på i forløbet. Det handler om at falde til ro, se sig omkring og mærke sin krop, når du kommer til et nyt sted.

 

Kan HERINDE for vi skal ikke være kærester har også
 

Du kan rent faktisk være ærlig om, hvad du har lyst til at lave, og ender derfor ikke på steak restaurant, selvom du er vegetar eller i biografen til en eller anden smart kunstfilm på Russisk, selvom du mest af alt havde lyst til at se den nye Paddington 2.

Ekstrem åbenhed om depression og knopper på dine ædlere dele resulterer ikke i akavet stilhed og ingen anden date. Med mindre du laver en show-and-tell lige midt på kaffebaren, måske. Du behøver ikke barbere ben, inden du skal ud af døren. Hvis I ender i seng sammen, så er det højest sandsynligt med en kæmpe skål slik og bagedysten på skærmen, og der er det faktisk nærmest et krav at have behårede ben.

Du kan sagtens få din veninde til at agere fotograf til det helt store Instagram photoshoot, fordi du ser fucking sprød ud i dit outfit. På trods af min minimale datingerfaring, så tænker jeg, at dette måske er et no-go på en første date.

 

 

 

Jeg synes den er sådan lidt indianer agtig og fri hvis i forstår hvad jeg mener. Kan ikke rigtig forklare det, haha.  Im a very happy girl right now!. Det er noget af det smukkeste jeg længe har set. Nu er det ikke lige verdens bedste billede af den fordi han lige var blevet færdig med den der.

Så i får lige et bedre billede af den senere i dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han rørsukker vs brunt sukker var selvfølgelig