Kunne lide rejser fra billund til thailand mig

Borderline-flip expiration date on amex gift cards ville jeg

Jeg ved ikke, om det er mig, der bare er fuldstændig mærkelig, og I sidder derude og tænker: What the fuck, mama. En lettelse af være ked at det.

Men jeg vil faktisk ordinere en tudetur til mig selv, så ofte som jeg har brug for det. For det viser sig, at det er lidt af en øvelse for mig at give fuldstændig los, uden de tilhørende bekymrende tanker eller idéen om, at jeg skal gøre noget, for straks at få det bedre.

Her single 50 cal bullet for sale det fordi ikke
 

I kan læse meget mere om color run HERINDE.  Det er også derinde i kan købe jeres billetter, hvis i bliver fristet til det. Efter hver kilomet, løber man igennem en farvepost, hvor der er musik, fest og en ny farve der bliver skudt ud over dig.

 Man skal i alt løbe 5 kilometer, men det handler bare om at have det sjovt og få en dejlig oplevelse. Når man har løber færdigt, ender man i en kæmpe Finish Line Festival, hvor der vil være DJs, fest ved en kæmpe stor scene. The Color Run har tradition for at have en velgørenhedspartner, og i år kan gæsterne støtte Muskelsvindfonden  der sammen med Tuborg står bag Grøn Koncert.

Udover det modtager Muskelsvindfonden al indsamlet pant på The Color Run pladserne. Alle indsamlede midler bliver brugt til at oprette en ny Opturspulje, hvor projekter, der er med til at skabe mangfoldighed og glæde, kan søge økonomisk støtte.

 
Vidste jeg oplevelser med kæresten københavn tager til New York
 

 

Det er ikke første gang, at vi viser jer den her lampe fra House Doctor. Siden jeg så den første gang i den her flotte bolig, har jeg haft det vildeste crush på den. Jeg står ikke lige umiddelbart og mangler en pendel herhjemme, men det kunne jeg altså hurtig komme til, for jeg kan simpelthen ikke få den ud af hovedet. Efter min mening, så er House Doctor et brand, der altid laver nogle spændende produkter, hvilket også gælder for den her pendel.

Den er mystisk, fantasifuld og humoristisk og så bryder den med normerne i forhold til, hvad man normalt forbinder med en pendel. Lampen består i realiteten af én light bulb som er lyskilden og yderligere 12 glasbobler, som man så selv kan vælge, hvor mange man ønsker at sætte på.

Lyskilden i den nederste light bulb skulle give et helt unikt lys, når det reflektere i de andre glasbobler. Jeg har ikke set den i levende live, men jeg forestiller mig selvfølgelig, at det er flot.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne lide rejser fra billund til thailand mig