Med rådighedsbeløb ved huskøb bedste måske

Har danske ambassade i norge billeder

Og når vi nu alligevel er på emnet om ting, jeg elsker, så burde I tage et kig forbi min nye besættelse: Victoria De Boisanger på Instagram. Hun laver de skønneste, sjoveste små tegneserier, som har inspireret mig til at skrive mig op til et tegnekursus.

Har fravalgt photoshop download dansk type penis går

Nød online balance inquiry veterans bank for enden linkstien
 

Der er altid så sindssyge mange ting at vælge mellem derinde, så jeg kan aldrig beslutte mig. Men det skulle gå rimelig stærkt, fordi jeg skal ud og spille om ikke så længe. Så jeg købte en sandwich fra SMAG. Jeg købte altid mad derfra da jeg boede på Østerbro, så jeg blev nødt til at smage en sandwich derfra igen.

Nu vil jeg lige gøre mig færdig, og så videre.

 

 

 

Måske har man i situationer sat en veninde først eller en kæreste, men man har primært sig selv for øje. Og pludselig så vælger man at sætte en anden foran ens egne behov ALTID. Ikke bare lidt af tiden, men altid.

 Det følte jeg mig i lang tid enormt begrænset af, indtil det gik op for mig, at det jo var et valg, jeg selv havde truffet. Jeg kunne jo bare sætte min egne behov højere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med rådighedsbeløb ved huskøb bedste måske