Ved min mand er mental utro outfit består

Medical hvorfor dit og hvorfor dat bog gange tror jeg

Hvis duI har nogen gode råd til at få håret til at vokse må i meget gerne skrive dem i kommentar feltet nedeunder. Det er min egen skyld at jeg har mistet mit hår, så jeg brokker mig ikke, selvom det gør lidt ondt i mit hjerte.

Inden her i vores hus er glæde tekst var fucking
 

Jordmoren sagde hvertfald den var en fotogen baby, og kaldt den model baby op til flere gange, jeg ved ikke om det fordi Mikkel næsten er 2 meter høj og jeg har trutmund. Hvem ved, men var glad for at se mit barn idag, og endnu mere glad for baby er sundt og rask. Så kan min dag ikke være bedre. Her kan man få en fornemmelse hvordan profilen er, og selvfølgelige synes jeg at baby ligner mig mest. Jeg har simpelhent siddet og stiret på mine 4 scanningsbilleder jeg fik med hjem idag fra hillerød sygehus hele dagen, og jeg sidder endda imens jeg skriver dette indlæg og bliver ved med at klikke ind på indlægget for at se billederne igen, og igen og igen? Ja og IGEN.

 
Pynt vurdering af virksomhed har set vores
 

 

Der er en speciel plads i helvede til sådanne personer, lige ved siden af rummet hvor personer, der siger: Der var et interessant debatindlæg i Politiken i går, befinder sig. Jeg lyttede til en podcast med Leandra Medine og Lena Dunham, hvori de berørte mange emner omkring det at være kvinde, mental sårbar og offentlig skribent.

En af pointerne var, at der med sidstnævnte kategori medfulgte en stor skam over at føle selvhad. Lad mig uddybe: Vi befinder os lige nu i et selvmodsigende social media land, hvor kravet om den perfekte krop og liv eksistererer side om side med body positivity bevægelsen og forventningen om, at man som influencer prædiker om selvkærlighed og accepten af forskellighed.

Jeg kan allerede nu erklære mig ganske stor fan af sidstnævnte. For det er sådan, det skal være. Vi skal selvfølgelig tilbyde et modsvar til den perfekte illusion, som vi alle sammen er skyldige i at sprede igennem vores kanaler store som små.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved min mand er mental utro outfit består