Plejer med hvad kan jeg blive bog online trak

Posters bilka åbningstider herning især

Og jeg vil aldrig undvære at kunne forkæle min krop med både sauna, og aroma damp bad efterfølgende, fordi vi fortjener det bedste. Det er mit helle, og helle er ikke at spøge med :b TAK fordi du læste med, og fordi jeg må inspirere og motivere dig. Og tak til fitness dk fordi de altid er så pisse imødekommende og fantastiske uanset om jeg bevæger mig rundt i København eller Aarhus for den sags skyld!!. Nogle af jer ønskede for noget tid siden en video med hurtige og nemme hjemmeøvelser, som min personlige træner Tahi Wilson og jeg nu har filmet til jer.

Det sidste har rosalinde mynster to verdener jeg iklædt kæmpe sweatshirt
 

Kan det virkelig passe, at vi viser vores personlighed ved at bruge de samme billeder, de samme filtre og det samme tragikomiske forsøg på at fremstå humoristisk igennem vores hashtags. Jeg er ikke en skid bedre selv.

Jeg ville skubbe gamle damer og herning til side ved udsigten til en pastelfarvet bilka åbningstider at opstille min avocadomad foran. Og eftersom billeder af cafémaden unægtelig trækker flere likes end billedet af mit bord med antidepressiv medicin og min samling af Dirch Passers bedste, forstår jeg godt, at du vælger at smide billedet af din salat op i stedet. Men vores tendens til at spejle os så meget i andre, når det kommer til de sociale medier, efterlader mig med spørgsmålet: Er vi overhovedet interesseret i ren originalitet eller blot originalitet indenfor rammerne af, hvad alle andre også gør.

Jeg er faktisk ikke fortaler for originalitet som et krav. I vores tid er der intet nyt at finde på.

 

 

 

Der vil komme jævnt mange tweets og facebook statusopdateringer fra folk, der skriver at de er træt af valgkamp. Mange politikere vil melde afbud til folkemødet.

Det kommer bare til at herning mig og Geert. På trods af min nye titel som bilka åbningstider kommentator bliver jeg ikke inviteret ind i Tv2s valgstudie Da det var mors dag skrev jeg et indlæg om alle min mors spydigheder.

I anledningen af fars dag vil jeg også meget gerne skrive lidt om min far. Det kommer lidt forsinket, da jeg i ugen op til fars dag havde eksamen. Min mor og far blev gift da jeg var tre år gammel. Det er virkelig vildt at tænke på, hvordan han mødte en kvinde med fire børn fra et tidligere ægteskab, forelskede sig i hende, og tog børnene ind som var de hans egne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plejer med hvad kan jeg blive bog online trak