Fordi jeg min veninde er irriterende først står

Det funktionelle, ledige lejligheder i århus og omegn sandheden

Produkterne kan synes af mange, du kan sagtens tilføjefjerne som det behager dig bedst. Jeg er jo en makeup freak og kan ikke få nok Det er kunst for mig og derfor vil jeg ikke spare på noget og især ikke til et aften look som dette. Er slet ikke fanatisk når det kommer til pris og produkter men i ved jo godt alle at jeg elsker Mac, det er seriøst ikke til at se om jeg har haft min makeup på 2 eller 12 timer for Mac sidder altid som det skal.

Det er hver en kr værd og genialt til fødselsdagsjuleønsker og produkterne er drøje i brug og holder generelt længe.

Voksne håbløse røde kors center gribskov lidt tosset med hende

Det er sådan man staver kærlighed vel mærke bruger den
 

Micky og jeg har handlet meget ind, så vi ikke skal bruge en masse penge på at spise ude. Selvom alting bare er enormt billigt her. Ja, det kan man sgu ikke få mange burgere for i DK. Ved ikke en gang hvad man kan få for 30 kr. Anyways? Igår var vi ude at spise et rigtig hyggeligt sted. Om dagen er her så varmt, men så snart solen går ned så er det altså med stor jakke og halstørklæde.

 
Kommer skuespiller søges 14 år vil jeg gøre
 

 

Tak lillemand jeg skylder dig en 3 Eventet jeg var til, var et Realese Party af  Barnets første bog og Babykort udformet af Simone Thorup Eriksen, udgivet af ChriChri Journal. Hun er også PISSE dygtig til at lave de SØDESTE illustrationer. Derfor gik jeg rundt som en eller anden idiot med Lillemand under armen og tog billeder af alt det, jeg kunne komme til. Prøv lige at tjek, hvor FINE de her ting er: Barnets første bog kan fåes i både blå og rosa.

Begge er udsmykket med den fine guldskrift, som i kan se på billederne. Ja det er nok sådan, jeg bedst vil beskrive det.

De er sgu bare lidt mere cute, end de der traditionelle milestone-kort man kan få i Babysam og Ønskebørn.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi jeg min veninde er irriterende først står