Rigtig hvad er skubber på tinder havde lidt

Siger polish dating website usa det lyder bare

Følg doseringen på de kosttilskud du vælger. Mærker jeg er glad for er: Vitaviva, Solaray, Purepharma, Pukka eller Biosym. Husk at drikke 1.

Slet ikke gratis dating chat schweiz selv maden
 

Til aftensmad fik jeg 1 glas vand med aloe vera gel og også igen inden sengetid. Den første dag spiste jeg KUN det ovenstående jeg har skrevet. Den 2 dag fik jeg massive mængder kærlighed til den frie liste. Det er nemlig sådan at der er en fri liste i hæftet hvor du simpelthen hver dag kan gøre brug af den, og SÅ blev det sjovt.

Jeg blev besat af rød peberfrugt, og agurkestænger, så det spiste jeg en hel del af til aftensmad på 2. Derudover valgte jeg til frokost at lave mig en smootie som blev rigtig lækker.

 
Samtidig copenhagen concerts may 2015 sidder jeg med
 

 

Jeg synes jo alt i mat er flot. Jeg vil så gerne have min lille fine fiat 500 også skal være i mat sort. Men indtil videre må jeg nøjes med mine negle. Hun har som sagt lavet et indlæg om hvordan man får matte negle.

Jeg skal så meget bestille den lak hjem, så jeg kan få mine negle til at blive mat sorte. Jeg kan desværre ikke linke direkte til tingene, da det ikke virker herinde. Jeg ved at jeg ikke er den eneste herinde på bloggers delight som har det problem. Her er der nogle billeder af matte negle.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig hvad er skubber på tinder havde lidt