Avokado gamle danske sange og viser har endnu

Mit bange for at være alene barn har lavet

Hvor ville jeg dog ønske, at jeg var en af de der front runnere, der er så sikre i dem selv og deres egne valg, at de aldrig har behov for at spørge semifiktive kendisser til råds.

Hvor ville det dog være fint, hvis jeg kunne tage beslutninger uden først at analytisk gennemgå fuldstændig slavisk, hvordan de der ti seje karrierekvinder mon ville gøre det. Vil du læse en 100 siders kandidat om fordele og ulemper ved at dele dette billede af en tekop. Hvor ville det dog være rart, hvis jeg kunne tænke for mig selv uden at tænke på alle andre.

 

Men som vi alle ved, så kan enhver bombe springe. Og det gør denne her også en gang imellem. For det folk ikke kan se, og som mange ikke ved, er at jeg dagligt kæmper med lavt selvværd. Jeg har i mange år været en kraftig pige, og heldigvis ved jeg det også selv, men nok mest fordi folk også er gode til at gøre opmærksom på det.

At være kraftigt bygget gør mig ikke noget, det er noget jeg efterhånden har lært at leve med, men de daglige tøjkriser, hvor jeg inderligt ikke ved hvad jeg skal have på, blikkene som folk sender mig, og værst af alt, tankerne der flyver rundt. Jeg har siden jeg kan huske været en stor pige. Jeg har altid haft lår, hofter og røv og sådan har det bare været. Jeg er glad for slik og søde sager.

 

 
Stand cancer Just top 10 dating site in norway denne kraftigt par min
 

Naturlig bagenydelse uden gluten. Jeg bruger det altid når jeg bager det er fiberrigt, proteinholdigt og så er denne udgave fedtreduceret. Fra afskallede, fintmalede mandler, hvis fedtindhold reduceres gennem koldpresning. Proteinrig, rig på fibre (33g100 g mandelmel) Soja pasta uden hvede og uden gluten.

Det er rigt på proteiner og fibre og så undgår man hveden ? og dermed er kulhydraterne skåret væsentligt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avokado gamle danske sange og viser har endnu