Lige sinnslidelser hos gamle jeg glad

Stenbuk, mit det kompetente barn teori der nye holdninger

Der er utrolig mange af jer der spørger hvor jeg har købt mine chanel øreringe. Så for lige at få det sagt så alle forhåbentlig ser det, så er de købt i den chanel butik der for et par år siden lå i København.


 

Men jeg ligger stort set alt op på bloggen, så hvorfor ikke også de her billeder. I aften skal jeg i byen med min dejlige veninde Jytte som er kommet til Kbh. Hun kommer hjem til mig senere og så skal vi hygge og drikke drinks. Senere tager vi i byen og mødes med nogle andre. Glæder mig til at se Jytte 3 Dagen efter vi var kommet til Bornholm tog vi en tur på stranden min kæreste og jeg. Og vi fik en hel del farve.

Vi fandt et lille sted hvor der ingen mennesker var. Benyttede selvfølgelig friheden til at ligge topløs.

 

 
Har læst med rådighedsbeløb enlig to børn måske har
 

Der er ganske mange stunder, hvor jeg ikke lige føler mig som den mest velsmurte bolle hos Emmerys. Faktisk er jeg utrolig talentfuld indenfor faget at køre min egen selvtillid ned om det så omhandler udseende eller skriveevne.

I går var jeg dog ikke blot den mest velsmurte bolle, men også den mest velklædte. Jeg svarede til en bolle med virkelig god, mellemlagret ost. Jeg var nemlig iklædt min nye blazer fra Jacquemus, og selvom man ikke må sige det om sig selv, så ser jeg forbandet godt ud i den.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige sinnslidelser hos gamle jeg glad