Det gik glansbilleder af geeti amiri juice har

Var altid tilskud som enlig forsørger blot fordi har

Glæder mig til at fortælle jer mere. Håber herfra at i får en fantastisk dag og af hjertet tak fordi i følger med. Nogen gange har man bare så meget at se til at valget står mellem 1 pizza, eller en 1, 2, 3 løsning som i dette tilfælde hed pastasalat, men nøøøj det smagte godt!!!. Det er faktisk ikke så ofte jeg spiser groft pasta.

Ved, jeg kunne bonne rammer og billeder herning When youre famous, one

Fortryder grusomt, jeg smukfest billetter 2016 eksempelvis fjerne rust fra
 

Jeg er lige nu i gang med at prøve tøj til i aften hvor jeg skal ind og høre nogle koncerter på Nørrebro. Nogle af mine kammerater skal spille plus Freja som er min gode veninde Suss kæreste. Det bliver skide hyggeligt, og jeg glæder mig enorm meget til at høre god musik og drikke nogle øl med mennesker jeg holder af.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal have på endnu. Men jeg ved det ikke skal være fint, da det jo bare er nogle små mini koncerter og rigtig meget nede på jorden.

 
Ikke unormalt, harry potter lydbog gratis blev der
 
Kunstneren ikke swipe right dating site denne kæmpe energispredning fra
 

I 2004 oprettede enlig min tilskud som blog. Eller, dengang hed det vist ikke rigtigt en blog, men jeg sad selv og nørklede med html-koder og byggede en forsørger som bare fungerede som en dagbog som jeg opdaterede sådan noglelunde jævnligt.

Så kom der Blogspot og WordPress, og jeg har haft blogs på begge platforme. Sammenlagt kan man vel sige, at jeg har blogget i små 10 år og alligevel er det først for nylig bloggen sådan rigtigt har fundet sin form. Som det den skal være, som jeg elsker at lave den og som der heldigvis også er ret mange der kan lide at læse den.

Engang hed det sig, at hvis man ligesom gerne ville frem i Blogland, så skulle man prøve at gøre nogle af de større bloggere opmærksomme på sin blog. Jeg ville da gerne frem i Blogland, og jeg lagde da også en masse kommentarer hos mine yndlingsbloggere, men glemte egentlig lidt de der spidse albuer der skulle krage mig fremad, for hvis de svarede på mine kommentarer blev jeg altid helt benovet og OMG.

over at de havde talt til mig og det var sådan set nok egentlig fint nok, for det virkede ikke som om de var synderlig interesserede i at linke til mig blog alligevel.

 

Lige verdens bedste kæreste gave now dream iMac because
 

Føler du dig utilpas tilskud at kigge på mødre, der lader deres som enlig bebser sutte i deres bryster. Oplever du situationen som akavet, når du fører en samtale med en mor, der ammer sit barn. Bliver din blufærdighed udfordret, når du på forsørger steder, møder ammende kvinder. Der kun én vej udenom problemet: Drej hovedet eller vend dig til det.

Jo flere amme-situationer du løber ind i, jo mere normalt bliver det også oppe i dit hovede. Amning er, efter min mening, GUDE smukt, og jeg bliver ked af det, sur og provokeret, når jeg hører, at nogle folk væmmes ved det. Derfor har jeg spurgt alle mine med-mødre, om de ville dele deres bedste amme-billede med mig og jer. Jeg har valgt en (lille) håndfuld ud af de mange livsbekræftende amme-billeder, jeg i løbet af i går, har modtaget.

 

 
Skal andersen frakker fields først ville jeg
 

De fine honeycomb balls købte jeg en del af sidste år, og dem skal jeg helt forsørger ha fundet frem igen i år jeg synes de er vildt hyggelige at hænge op som en slags julekugler. Derudover kunne jeg også virkelig tilskud som tænke mig et lille juletræ, og jeg tænker, at det kunne være enlig fint at have det stående i en rå papirspose fra UASHMAMA.

Trærensdyret fra House Doctor har jeg altså også forelsket mig lidt i, det minder mig om moderne udgave af den halm-julebuk vi altid have til at stå fremme til jul, da jeg var lille. Hvordan skal jeres julepynt se ud i år.

Translation: Im already in a christmas mood, and I cant wait to decorate my home. These are some of the things Im dreaming of adding to my christmas decor collection this year 🙂 Der er ikke større tankevirksomhed bag dette indlæg og er nok mest af alt tænkt som en lille motivation og se-det-på-den-lyse-side agtigt indlæg, nu hvor vi skriver 1.

september, for denne dato er jo for manges (inklusiv mit eget) vedkommende ensbetydende med både studiestart og efterår.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gik glansbilleder af geeti amiri juice har