Vist pris christian eriksen interview der rigtig

Det gik glansbilleder af geeti amiri juice har

Translation: I have a thing with coffee table books. I love to decorate with beautiful books and i love to flip through them as well. Ive started to buy a nice book every time I am traveling.

I like to bring home a little souvenir and at the same time its a good excuse to shop books.


 

Geeti pilotmanden betyder det måske ikke en skid. Men forestil amiri, at jeres husbond ringer hjem og fortæller, at han desværre skal arbejde over i et par timer.

den samme situation, jeg ofte står i, bortset fra glansbilleder min Big Daddy slet ikke skal arbejde og først kommer hjem et helt døgn senere. Det er FANDME lang tid at vente, når man nærmest allerede står klar i døråbningen med ungen i armene, dårlig ryg og sved løbende ned af panden. Meningen var jo egentlig, at det her skulle være et glædes-oplæg, så det forsøger jeg lige at holde fast i. Denne gang har drengerøven ikke lavet en eneste plan og han har opført sig som verdens dejligste mand lige siden, han passerede dørtrinet.

Vi har to HELE dage, hvor vi ikke skal noget andet end at nyde hinanden og holde styr på vores eget liv. Og i morgen aften skal jeg på min 3.

 

 

 

Bonus er, at det 9 ud af 10 gange vil være lugtfrit. For hold kæft hvor ville det være tarveligt, hvis det oven i købet stank af fisk. Det klarer den gravides ånde fint alene. Hver gang du sætter din trætte røv på kummen og trækker dine trusser ned under knæene, kan du hilse på en dejlig klat hytteost, som du kan blive nødt til at tørre af med lidt toiletpapir, hvis ikke du vil skifte dine mormor-trusser 17 gange dagligt.

Hvis du endnu ikke har gættet, hvad jeg snakker om, er du bare rigtig heldig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vist pris christian eriksen interview der rigtig