Kan billeder til fødselsdagshilsen par navnene

Har free dating site in india elsker bruge mine

Men jeg indså, at det var ikke dér, mit selvpåtagede talent lå. Det er der så mange andre, der kan så meget bedre end mig. Jeg havde brug for at sige noget mere. Vise mine nye sko, men samtidig tage en snak om, hvordan det kan føles så fucking hårdt at gå ned af livets vej.

Glad for ting ægteskab ved første blik der bruger skældsord den


 

At være prædisponeret for flygtig blindhed når det kommer til tøj, der er egnet til hede dage og solskin. Der findes bare intet sommertøj i denne HM. I virkeligheden kan jeg måske godt se alt sommertøjet. Hvis vi for en kort stund tilsidesætter alt tøjet med sommerligt blomsterprint ogeller items i skrigende pink, hvad er der så egentlig tilbage, hvis man koger det sådan helt ned.

Og de må egentlig gerne stille sig hen i hjørnet til blomsterprintet og Barbie-kjolerne. Det må være mig, der bare ikke kan se det attraktive sommertøj.

 
Diæt hvor man ideer til fødselsdagskort PUHA det tager
 

 

Mon man også kan vokse fra denne omgang af bange anelser. Og hvad fanden bliver så det næste. Frygten for gråt hår og trapper uden den der stol, der er på hver etage, hvor man kan tage et hvil, vil jeg gætte på. Måske jeg bare skal omfavne de bange anelser, fordi de er en del af livet ligemeget hvor gammel man så er.

Omfavne dem og se dem i øjnene, som man jo skal gøre med sin frygt. Forsøge at overskygge den og overvinde den, så den ikke får overtaget. Mute lyden, og stå face to face med det monster, der er stilheden.

Hvem ved, måske jeg faktisk ville høre noget vigtigere end lydsporet til det afsnit af Friends, som jeg har set hundrede gange for.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan billeder til fødselsdagshilsen par navnene