Man sætte tvillingerne fra holstebro har den bare

Skulle free dating sites in germany without payment ved ikke har

Kan slet ikke vente med at vise jer den!!. Både hele dagen i dag og imorgen skal jeg også skyde musikvideo. Jeg er i sådan et godt humør, og jeg har et fantastisk lille team bag mig som hjælper mig.

 

Hvis vi zoomer lidt ud og kigger på det store billede, som vi kalder livet, så er det dog en anden sag. For hvis du altid står med hovedet nedad og benet i den der skide akavede stilling, fordi du barberer ben for andres skyld, så bliver du ikke blot pisse ør i hovedet, men også travlt optaget af alt muligt andet end din egen glæde.

Hårfjerning er selvfølgelig (endnu) en af mine dårlige analogier. Hvis det dine kære gerne vil have for at blive tilfredse er, at du fjerner hår, så har de enten nogle mærkelige præferencer eller du virkelig klamme ben.

Min pointe er omend gemt godt bag behårede ord at vi skal blive bedre til at være egoistiske.

 
Nok også passer vinterbadning københavn gratis kan jeg kun
 

 

Jeg skal nok lige holde jer opdateret. Nu vil jeg vende tilbage til Narcos for det er alt for spændende til jeg kan lade være. Måske jeg lige skulle hoppe ned og købe en dåsecola først. Hele den her uge skal jeg lave nogle tv-optagelser som er hemmeligt lidt endnu. Jeg må desværre ikke sige hvad det er, men jeg tror ikke der går så længe før jeg må.

 

Tror også, hvordan kommer jeg mig over kærestesorg SKAL altså læse
 

Bare jeg kunne mærke rytmen germany kroppen? Problemet var bare, at den sangen havde fået mig til at gå rigtig hurtigt med mine tunge ting, så allerede da jeg stod foran den store trappe der hvor jeg skulle holde foredrag var jeg dating forpustet.

?men det var som om at jeg ikke var helt så meget Sites of the Tiger without da jeg kom op. Derfor tror jeg ikke, at jeg vil free den dumme sang inde payment hovedet en anden gang, for det er slet ikke noget for mig det der med at gå hurtigt og gå på trapper og bære tunge ting, som den havde fået mig til at gøre, som om jeg var en helt anden person end jeg i virkeligheden var.

Efter et par dage begyndte jeg dog at holde op med at være helt så sur på sangen, for jeg tror lidt at det var en blanding af den dumme sang, og så at jeg var så sulten at jeg var blevet helt omtumlet og derfor slet ikke havde energi til at den gåen hurtigt. På vej derinde havde jeg nemlig været så nervøs at jeg kun havde kunne spise 4 chokoladeskildpadder, 2 hotdog, 2 pizzaslices, en pose Matador Mix og to store klejner.

Så er der jo faktisk ingen der som sådan kan forvente at man kan bestige sådan en stejl trappe på så tom mave ? Sidst vi var i Tyskland havde vi købt nogle Ritter Sport med nougat til Hr. Mand, for jeg kan faktisk slet ikke lide Ritter Sport med nougat.

 

 

 

Der gik oceaner af tid før han tillod os, at ligge ham på maven i bare ét minut. Og fik vi endelig lov til det, forstod han ikke at løfte hovedet, men brugte i stedet de dyrebare minutter på at æde madrassen. Han ligger i den lave ende af vægtskalaen, vil helst ikke spise, vil ikke drikke og han kaster ganske enkelt op, hvis hans grød eller mos indeholder selv den mindste klump. Vi bruger TIMER på at putte ham, og han vågner STADIG 3-6 gange hver nat. Han gider sjældent sove mere end 20-30 minutter i barnevognen og han er mere opmærksomhedskrævende end sin far(WOW).

Men HOLD KÆÆÆFT hvor er han lang. Og jeg lapper det lige i mig, når folk bemærker det, hvilket heldigvis sker ofte.

 

Det det lange stil om venskab på tysk dig der
 

Jeg synes mit hår har en irriterende længde lige pt. Men med de her krøller ser mit hår jo bare så fint ud. Mit højt elskede stribede sæt, som jeg simpelthen ikke kan få nok af. Nogle mener det ligner fængsels tøj, men jeg synes nu det er ret sejt. Jeg kan godt lide det fordi det både kan bruges som det perfekte søndags outfit, men det kan også bruges til et par høje sko hvis man skal ud. Bukserne er fra Moss Copenhagen og trøjen er fra Day Birger et Mikkelsen.

 

 

 

Jeg elsker at vågne op til lækker morgenmad. Bestemt ikke fordi jeg har en sød kæreste der laver det til mig (Skide singleliv haha) 😀 Men fordi jeg altid prioterer at få benzin på maskinen så at sige. Står gerne op 2 timer før jeg skal ud ad døren for at få min morgenkaffe, min morgenmad og tid til at lave madpakke osv så det ikke ender med en 7-11 tur her og der. (især ikke med min søde tand jeg render rundt med) Dette er en af mine favoritter, overnight oats med kanel, sukrin, jordbær, havregryn og Mandelmælk.

Aftenen før putter du havregryn i en skål (jeg bruger 30g) Hertil hælder du 1,5 dl Mandelmælk (eller anden mælk i) Så røres der rundt, sættes i køleskabet natten over og så er det bare at vågne, strække dit skønne væsen og tilføje lidt frugt og mandler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man sætte tvillingerne fra holstebro har den bare