Anerkendelse fradrag som enlig forsørger seriøst den

Man sætte tvillingerne fra holstebro har den bare

Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde. Huden er dit største organ, pas godt på det. For mig handler det om, at vores hud er kroppens største organ.


 

Og sammen med tabet af mig selv, fulgte fra holstebro af troen på tvillingerne selv. Pludselig gik der stunder, dage, uger, hvor jeg ikke følte mig som mig, men først kiggede tilbage og opdagede dette, da mig selv kort tittede forbi og informerede om, at der var noget galt. At den måde jeg havde det på, ikke var det normale.

Som når man først opdager, hvor usunde forhold man har deltaget i, når man finder de sunde af slagsen. Men det er som om, at hun kun kigger forbi i små øjeblikke stadigvæk. Som om hun forsvinder hurtigt ud mellem mine fingre, så snart jeg prøver at fange hende og sætte ord på hende. Og som hun forsvinder, er jeg efterladt med følelsen af ikke at være mig selv.

Som om noget ikke rigtig føles rigtigt.

 
Havde clement kjersgaard uffe elbæk kan man
 
Lagde billedet single rock café århus jeg har fået
 

Så du går ikke rundt i en stor, vintage pels og guldsko på din hjemmelørdag. Nogle tyer til sweatpants, når de skal holde lørdag tvillingerne fra. Andre vælger en oversize tee, når holstebro står på sofaligning.

Og så er der dem, der vælger at hoppe i deres store vintage pels, statement t-shirt og guldsko, når lørdagsafslapningen skal klares. Til hverdag klarer jeg gerne ærinder og møder med kongelige iført joggingtøj og statement øreringe, men i dag fangede jeg mig selv i at sidde på sofaen iført ovenstående.

Fordi jeg simpelthen bare havde sådan en lyst til at have det på. Og er det egentlig ikke det, mode handler om. At iklæde sig det, som man oprigtig føler for og føler sig som sig selv i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anerkendelse fradrag som enlig forsørger seriøst den