Skal elsker dig for evigt film online kan ligeledes have

Jeg klar flexjob sygedagpenge og ferie kommer ikke til

Måske gør det min sygdom bedre, eller så gør det den værre. Min frokost i dag bestod i dag af torskerogn, agurk hytteost.


 

000 lyse striber i. Jeg tror ikke en gang 10. 000 striber er at overdrive, haha. I kan se billeder ovenover hvor vildt det så ud. Jeg elsker at der er så mange forskellige farver i det. Nogle steder er det meget mørkt, så er det lysebrunt andre steder, lyst og rigtig lyst. Imens jeg sidder og venter på at få skyllet håret, kommer der en dame ind med to små babyer og jeg dør på stedet. Susanne kender hende ret godt, da hun har ordnet hendes år i mange år.

 
Ingen måde hvilken autostol skal jeg vælge får jeg ikke lejligheden
 

 

Flexjob sygedagpenge har altid været glad for at sejle. Jeg har mest sejlet med færger, men dem har jeg nok også sejlet mere med end de fleste, da min far var langturschauffør, og de fleste af ferie ferier som barn gik med at køre Europa tyndt sammen med ham. Jeg har sejlet med nogle store, kæmpe færger, og jeg er aldrig blevet søsyg, selvom om har regnet og blæst og færgen har vippet mere end man troede var muligt.

Tværtimod, så har jeg altid syntes, at det var skønt at sejle. Derfor har jeg nok altid lidt set mig selv som sådan en der lidt hørte til ude på havet. Mands far en båd, og vi var med ude og sejle et par gange, og det var fantastisk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal elsker dig for evigt film online kan ligeledes have