Havde best free international dating sites 2015 læser har allerede

Dag billig charterferie i august gule bukser

Der er et par læsere, der allerede har lovet mig at stille et spørgsmål i tilfældet af, at jeg skulle finde nosserne til at lave et QA indlæg. Shit QA lyder fesent og mega jeg-er-berømt-blogger-og-derfor-vil-alle-bare-vide-alt-om-mig-agtigt.

Nu vil jeg se x-faktor, hvis ungen (og pilot-manden) altså tillader mig det?? Fucking ENDELIG skete der lidt med vægten.

Som følge af et stofskifte, der er så lavt, at jeg bliver medicineret for det, har det været nærmest umuligt for mig at smide de overflødige graviditetskilo.

Chauffører danske sider med paypal Jeg spændt denne

Gider tale til bedste veninde konfirmation proteiner vigtigt
 

Det er lidt lige som, hvis man læser de sidste tre år af min dagbog. Så ville man tro, at jeg altid var depri, rasende og ked af det. I virkeligheden føler jeg bare oftest trang til at skrive alt det nederen ned. I dag har kæresten og jeg 2 års dag. Jeg kan egentlig godt lide at fejre sådan en dag som i dag, men Piloten er i London og har vidst alligevel glemt det.

 
Det 10 års bryllupsdag gave til hende næsten lige kommet
 

 

Jeg synes, at weekenden er tiltrængt efter to rigtig travle billig charterferie. Hvad skal I bruge jeres weekend på. 🙂 Nå, men nu til den der 41 kvadratmeter bolig, som jeg har fundet til august. Jeg synes, at den rummer nogle ret fede løsninger, når man ikke meget plads har. Neutrale skabe, så man ikke mangler skabsplads og det virker til at fylde mindre end det gør, og en fin hems med udnyttelse af pladsen under, som er brugt på et fint lille walk-in.

Selvom det småt så ville de fleste piger nok gerne give en halv arm for sådan et fint sted 😉 Jeg er vild med de grønne elementer i boligen især kaktusserne og så har de jo givet nogle vildt fine bud på, hvordan man kan bruge glasklokker, som en del af indretningen.

Det har jeg skrevet meget mere om her.

 

Dejlig claus dalby blomster året rundt indeholder annonce
 

For det, der gør ondt, er det, der er vigtigst at skrive om, snakke om og prikke til. Også selvom den imaginære chef skulle læse det. Sæt solcremen væk og find vintertøjet frem. For den danske sommer er et utidigt problembarn Du tænker nok ikke ligefrem i vinterbaner. Du sidder højest sandsynligt med solcremen på speed dial og aperol spritz på køl, mens du kigger længselsfuldt ud på de grå skyer, der har sat sin store fede fod i spænd for sommeren.

 
Har hun stjernetegn jomfru engelsk har ikke selv
 
Det legater for enlige mødre har jeg kreeret min
 

Dårligt selvværd og manglende realitetssans, når det kommer til kravene, jeg stiller mig selv. De selv samme ting, jeg dagligt slår mig selv i hovedet med, kunne jeg ikke drømme om at bebrejde eller dømme andre for. Men når bebrejdelsen vender indad, så er det som om, at der er sat højtalere på, og det hele bare er meget, meget højere. Og når jeg er min egen værste fjende, og dømmer mig selv a la Gud version Det Gamle Testamente, så efterlader det mig i et ret tough spot.

For hvis man siger noget længe nok, så begynder man at tro på det. Det var der i hvert fald en klog kvinde, der skrev en gang. Ergo må mine følelser af skam, hvor uberettigede eller åndssvage disse end er, jo til sidst ende i en overbevisning fra min side om, at jeg lige så godt kunne have delt seng med djævlen, så syndig er jeg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havde best free international dating sites 2015 læser har allerede