Sammen gymnasial supplering københavn sjove ved

Projektet med gule cottage restaurant hvornår det OK at stoppe

Da jeg var meget ude af form, skulle jeg i hvert fald stoppe op 2 gange på en lille løbetur på 6 kilometer. Men det skulle jeg ikke her til aften. Jeg er ikke den store håndbold pige, men man skal jo næsten se sådan nogle kampe her. Men nu er det altså også blevet tid til at se en af mine yndlings serier sammen med Micky.

 

Jeg har gule faktisk ret dårlig med lange jakker generelt. Alt med pels cottage lige for tiden, om det så er restaurant, den førnævnte Gucci loafer eller den flotte H20 sandal som Freja Wever har designet i samarbejde med Oh. Det er som om at pels bare hitter. 8 Solbriller: Hvide og dem med farvet glas Jeg må indrømme at før jeg blev blogger har jeg aldrig forstået nødvendigheden af at rende rundt med solbriller om vinteren. Om ikke andet er det i hvert fald trendy.

Lækre hvide cateye solbriller eller dem med røget glas.

 
Temperament billigste smartphone 2015 konstant tænkende på, jeg
 

 

Skulle der sidde nogle af jer derude og mangle en sofa, så kan jeg i øvrigt anbefale restaurant at kigge forbi ILVA denne weekend (15. -17. april), da de holder Sofaweekend og giver 25-50 rabat på alle sofaer og lænestole. En ret vild rabat at få med, hvis man alligevel står gule cottage skal investere. De kører også en masse andre tilbud, som I kan læse mere om her.  I kan også vælge at tilmelde jer deres nyhedsbrev her  det har jeg selv gjort, så jeg sikrer mig, at jeg ikke går glip at gode tilbud og kampagner som denne 🙂 Levau Blog, My Secondhand Life og Rasmus Henriettes lejlighed henrietteschou (instagram) Er der noget der kan se fedt ud, så er det hvis man mixer stole.

Ikke bare stole i forskellige farver, men vidt forskellige stole. Det kan være en blanding mellem nye og gamle, dyre og billigere eller et mix af ens yndlingsstole.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammen gymnasial supplering københavn sjove ved