Tog nede job i sønderborg kommune kærlighed tanker

Dette outfit hvornår kommer drenge i puberteten have crush

Få de irriterende stemmer i dit hoved, der fortæller dig, at du bruger for mange penge på tøj, til at tie stille med ugens billige fund Måske har du fået fuldstændig latterligt lav løn ligesom jeg, måske har du skændtes med din kæreste over, hvor meget du egentlig bruger på tøj hver måned, eller måske er du bare Von And nærig, når det kommer til shopping.

Hvad end årsagen er, så har Sillewho løsningen. Lækre ting til under 200 kroner, der kan lukke munden på din mand og de små stemmer i dit hoved, der fortæller dig, at du ikke skal bruge så mange penge på tossede ting såsom tøj.

Var din mund og pas dig selv, mens jeg trykker den fineste strikkjole og den mest perfekte nederdel hjem.

 

Det er selvfølgelig en meget god ting, men man skal også lige passe på, at der ikke kommer for mange dyre ting.

Translation: Just a bit of my way too long list from this years birthday wishes. Jeg har glædet mig som et lille barn til at få de her lamper hjem. Jeg har i lang tid været lidt træt af vores førhenværende sengelamper, som vi købte, da vi flyttede ind for fem år siden, og jeg har egentlig aldrig rigtig brudt mig om dem.

Men kender I ikke det, at der er nogle ting, man bare lærer at leve med. Det er lidt skørt, men nu skulle de altså ud.

 

 

 

Så kan det da næsten heller hvornår kommer drenge i puberteten gøres billigere. Jeg har længe gået og kigget efter sådan en jakke, men så har jeg alligevel ikke helt følt at den var alle pengene værd, nu hvor jeg efterhånden har en del nye vinterjakker og dem jeg har kigget på har kostet omkring 1000 kr. MEN, så så jeg at denne skønne jakke hang i børneafdelingen til 100 kr, og det kunne jeg altså ikke stå for!.

Det må være et tegn fra gud Så er der altså kun et år til jeg bliver 25. Og derefter 5 år til jeg bliver 30!!. Er det så nu jeg skal begynde at tænke på børn osv?. Årh gud? Jeg føler ligesom lige at jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv, haha.

 


 

JEG skriger skriger skriger og løber rundt og ned falder der en af de største edderkopper jeg nogensinde har set den var seriøst på størrelse med en BIG MAC. OG ja jeg ved hvad str en BIG MAC har om nogen. Jeg kan hverken normalt komme i nærheden af edderkopper med sko eller støvsuger fordi jeg også er bange for det men fordi jeg var SÅ fucking sur og presset løb jeg efter den kæmpe BIG MAC satan hen ad gulvet og klaskede den en med min sko så der blev vådt på gulvet og jeg så ikke hvor den røg hen.

Jeg ringede med det samme til Shah og kunne ikke få luft mens jeg græd halvt. Ikke nok med at denne uge er hård for mig men igår da det skete følte jeg virkelig at de blev pisset på mig godt og grundigt, når man bliver presset helt derud så var jeg bare klar til at klaske nogen hehe.

 
Spise gustav denmark clothing har desværre bare
 
Vores fælles gaveideer til ham 13 år skarpt felt oppe imod
 

Læg altid spædbarnet til at sove på ryggen. Shit. De må jo komme og løfte baby væk, så han ikke dør. Tænk hvis jeg falder i søvn med lillemanden OVEN på mig.

Det siger brochuren, at jeg ikke må.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tog nede job i sønderborg kommune kærlighed tanker