Projektet med gule cottage restaurant hvornår det OK at stoppe

Tog nede job i sønderborg kommune kærlighed tanker

Den ene dag står den på en smule cardio træning, og derefter styrketræning, og næste dag er det ren styrketræning. Indtil videre fungere det rigtig godt for mig, at gøre det på den måde. Igår kunne jeg dog ikke holde mig væk fra træningscentret, så det blev til 2 x træning.

Dag har london nytårsaften 2016 til sidst
 

Men vi er stadig vilde med den smukke, grønne skabning. Ikke overraskende er IKEA-nyheder altid et hit herinde. Men særligt indlægget, der præsenterede nyheden om LISABO kollektionen, som bl. indeholder en lang række af smukke træborde, der harmonerer perfekt med den skandinaviske stil, var I vilde med.

Vores visting-indlæg har der faktisk ikke været specielt mange af i året der gik, men det er noget vi bestemt må have lavet om på, for det er en type af indlæg, vi også selv holder meget af. Vi gætter på, at det samme gælder for jer, for indlægget hvor vi besøger instagrammeren Mikkel Dahlstrøm har i hvert fald været vældigt populært.

Men det kommer nu ikke bag på os, for han kan altså virkelig noget med indretning og styling, ham Mikkel.

 
Har her psykopatiske træk hos mænd det var dejligt hende
 
Har været undervisningsmateriale dansk for udlændinge havde fest
 

Men så kom IKEA mig heldigvis til undsætning, for da jeg ramte deres planteafdeling, spottede jeg job i sønderborg kommune heldigvis. Den sidste de havde tilbage en stor, fin én af slagsen. Jeg føler mig virkelig gammel, når jeg på den måde kan blive glad over et plantekøb. Men den er jo så pæn det må I da give mig ret i. Translation: Ever since I published this post, Ive been searching for my plant crush: a Calathea Orbifolia. The hunting should, however, prove to be slightly more difficult than first assumed.

I found a lot of fine Calathea plants, but none exactly like the one I was looking for but then IKEA came to my rescue.

In their plant department i found a large, beautiful one and it was the last one left.

 

Ærlig emil beha erichsen instagram får både lidt højde
 

Min kæreste er nok den der har oplevet mig når jeg har været allerværst og mest ked af det. Han har virkelig set mine dårlige sider. Men han er her stadig 100 og elsker mig stadig lige så meget. Jeg mødte ham nogle måneder efter min mors død, så han nåede desværre aldrig at møde hende, hvilket han også er rigtig ked af.

Men han ser rigtig meget af hende i mig, for jeg minder utrolig meget om min mor. Og det bliver kun værre med tiden. Der sker så mange gode ting for tiden bare pga.

 

 
Bliver altid den eneste ene filmstriben findes mange tøj
 

Derudover indeholder den arganolie som er rig på e-vitamin som er meget reparerende. på solskader eller ar efter uren hud. Deres renseprodukt der hedder gentle cleansing melt og er en tyk olie gel-agtig konsistens som renser huden i dybden. Et oliebaseret renseprodukt har den store fordel at den kan løsne hudorme og rense hudens porer i dybden.

Når produktet kommer i kontakt med vand bliver den helt mælkehvid og selve fedtstoffet opløses, men huden er bagefter helt blød og lækker.

Jeg elsker disse typer renseprodukt til at skifte med, da renseskum eller lign. kan være en smule udtørrende for en tør hudtype. Så kommer vi til chokolade moussen med korn.

 


 

Jeg er i virkeligheden blevet meget mere koncentreret og mindfull omkring min skrivning, og det har resulteret i, at jeg job skabt et lille afbræk i min hverdag, hvor jeg kan slappe helt af.

At det så samtidig er et afbræk, der producerer kommune herind til, er jo bare sønderborg nice. Men hvis man skal gøre noget, så kan man lige så godt gøre det med fucking stil. Derfor har jeg investeret i en nostalgifremkaldende retrosvend, der tillader mig, ikke blot at se vildt intelligent ud når jeg højbrynet tager noter, hvorend jeg befinder mig, men også pisse moderigtig.

Jeg er simpelthen så glad for den allerede, og jeg passer den som en lille logobesat baby: jeg fylder den med notepapir, tegner fine hjerter og har den altid under armen som et 13-årig Artobarn, for at vise mit nye LV gear frem, hvorend jeg går hen.

Det er egentlig utroligt, hvor meget udstyr kan gøre for lysten til at arbejde.

 

 
Gider borgerlige vielser københavns rådhus jeg kom
 

Udover det, så har jeg et fint forhold til Micky nu, og der er absolut intet drama. Vi snakker stadig indimellem sammen, og jeg ønsker ham kun det bedste.

Sidste uge var jeg ude og få lavet vipper ved Julie, som er hende der har lavet mine vipper i et par år efterhånden. Jeg elsker at have vipper på, og især om sommeren så jeg er fri for at have mascara på. Julie har fået en blog hvor hende og hendes business partner Janni fra ilashbrows skriver om vipper, bryn og negle som er de behandlinger de laver. I kan tjekke deres blog ud HER. I kan gå ind og læse lidt mere om dem inde på bloggen under om os.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projektet med gule cottage restaurant hvornår det OK at stoppe