Ikke ambassader og konsulater danmark psykologi 101

DET theis kurs mod fjerne kyster jeg

Matematiklærer, de virker lidt vred, skal vi ikke prøve at snakke om det. Mit humør er til tider sort som en modebloggers sind, men i dag er jeg ret så lykkelig Det kan måske overraske nogle med mine evindelige brok, pessimisme og livssyn, så sort som en modebloggers sind at jeg rent faktisk kan være ganske lykkelig til tider.

For minde piet hein gruk om livet har jeg
 

Tog ned på min sydhavns theis kurs når jeg er i Kyster som hedder Wolfie. Den ligger midt på Mozarts Plads og du får altid 10 hernede som medlem i sofias klub. Jeg sad udenfor og mod fjerne min Americano med en smule varmet minimælk, da Nis (nu min gode ven men også chef på wolfie) kommer ud til mig hvor jeg sidder med solen i ansigtet og siger han har en gave fra min søde følger og klubmedlem som allerede har tabt over 10 kg, hun er PISSE SEJ.

Hun havde set jeg skulle til Paris så hun har da lige købt et cover som er en Powerbank til mig som gave, hvor omsorgsfuldt er det lige. Så kan jeg sidde i Paris, på busturen til Aarhus osv og oplade min tlf på farten.

Jeg er SÅ taknemmelig Stine, tusind tusind tak, glæder mig til at se dig den 2 Oktober til bonus meetup hvor jeg og klubmedlemmerne skal i byen 😀 Det bliver en fest.

 

 

 

Det er virkelig en nem og billig måde selv at lave små julevedhæng på, som f. eks. kan hænges på juletræet, en gren eller bindes på julegaverne. Det eneste man skal bruge er enten saltdej eller ler, en kagerulle, et søm eller lignende til at prikke et hul og noget snor til at hænge det op i. For at lave formen på vedhænget kan man bruge kageudstikkere eller en kniv.

Med hensyn til dekoreringen er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke ambassader og konsulater danmark psykologi 101