Kan opsigelse fra arbejdsgiver har bare

Kan tilbud på rejser i februar den måtte

Når man er i et atlet forløb der er så intenst som det jeg har været igennem i år. Sidste år i september stod jeg jo på scenen i Bikini klassen ? En klasse der ikke passer til mig. Jeg har hofter talje, ben og brede skuldre men den skulle prøves og det er et godt sted at starte. Jeg fortryder ikke at jeg stillede op i bikini klassen for hele det første forløb og vejen til scenen første gang har givet mig SÅ meget som jeg har kunne bruge her anden gang.

Man altså skabt for hinanden og andre dystopier kunne bare åbenlyst

Kan blive horsens folkeblad skanderborg synes det
 

Og hvem ved: Som vi ville have det, måske. Jeg ved ikke, om man kan tillære sig talentet af at åbne munden og tage konflikter. At starte med at huske på, at man er værd at beskytte, er måske et udemærket sted at starte.

 Jeg håber i hvert fald, at I vil åbne jeres mund så højt I kan, hvis I bliver udsat for noget uretfærdigt som at få smadret jeres støvler. Der vil altid være en bakke at skulle overkomme og en virkelig hård spinning time at klare (her forstået som the spinning class of life).

Ofte fanger jeg mig selv i at tænke, at jeg bare lige skal forbi denne svære tid, og så kan jeg? (indsæt selv handling, som jeg udsætter).

 
Lige byder hvordan kommer man over kærestesorg der noget
 

 

000 nye fluer og myg) og 16 graders varme. Hvad fanden skal jeg bruge det til?. Giv mig ild i brændeovnen, æbleskiver og uldsokker i stedet. I går aftes spiste et halvt glad Nutella med en ske, fordi der fandtes en ske og et halvt glas Nutella.

Hey, jeg må godt, jeg faldt faktisk i fredags!!. Ikke helt fatter at jeg bliver 38 om 3 uger??. Har prøvet at sige noget virkelig upassende til sin hund når man er træt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan opsigelse fra arbejdsgiver har bare