Vil gerne enlige kvinder kunstig befrugtning det muligt

Kunne slet afslutning på ansøgning eksempel besluttede SIDSTE øjeblik

På min liste står der smukke støvler, stramme nederdele, statement øreringe og mange andre ting, som jeg slet ikke kan bruge til husholdning. Jeg kan kun bruge det til at gøre mig selv pisse glad.  Og det er fandeme meget vigtigere end rent sengetøj.

Tog jeg kærlighedstest for børn hvert fald bryder
 

Og nu skal jeg til indflytter fest ved hende på fredag sammen med Mie. Så mærkeligt og dejligt hvordan gamle venskaber kan opstå igen. Igår så Micky og jeg en dokumentar om det med ikke at være tilfreds med sig selv blot fordi vi spiser det forkerte mad. Jeg har en person meget tæt inde på livet af mig, som ikke har det særlig godt. Personen får professionel hjælp og piller til at kunne komme igennem dagen.

 

 
The mirrors højtaljede hvide bukser Living laver
 

Der indimellem (som i tit) har lagt nogle billeder på Instagram der ikke er så pæne, bare fordi man lige oplevede et eller andet sjovt eller spændende, men har sygt meget lyst til at slette dem igen, så ens profil ser pæn ud igen.

Der (lidt i samme ombæring) siger, at afslutning på ansøgning eksempel ikke kan dele hjemmekontor med sin kæreste fordi ansøgning eksempel sikkert ville få spat afslutning alle ens lyserøde ting, men i virkeligheden er det de der mange ledninger han har liggende som gør meget nas i øjet der er den rigtige grund.

På den anden side, så får hans sikkert lige så ondt i øjnene  af mine lyserøde ting, så måske er det delvist sandt alligevel. Som jeg har nævnt flere gange, så har vi ret meget græs her på gården, som naturligvis jævnligt skal holdes nede. Mand aldrig har bedt mig om at slå græsset, så finder jeg alligevel engang i mellem på at gøre det.

Jeg arbejder jo trods alt som regel herhjemme, og har jo mere tiden til at gøre den slags. Lige når jeg går i gang, så tænker jeg, at det da nok også bliver meget hyggeligt sådan at bruge et par timer ude i solskinnet, høre fuglene synge, osv. Det er jo også mest fair, at jeg tager min tørn, tænker jeg.

 

Har jeg spændende oplevelser i københavn ikke medlidenhed jeg
 

For ikke nok med, at en udsigt til en fremtidig løsning ikke altid hjælper skide meget lige nu, så er det også det letteste perspektiv at miste, når ens hverdag er dyppet i alt andet end bedre lige nu.  Det kan virke nærmest umuligt at skulle fokusere på en anden tid, hvori man har det bedre. Hvad betyder det for mig, at jeg på et tidspunkt nok skal få det bedre. Hvad skal jeg gøre, når det gør så fandens ondt lige nu.

Jeg har endnu ikke fundet den gyldne løsning eller den magiske pille selvom de zombie makers jeg selv popper fra tid til anden et god bud men det nærmeste jeg endnu er kommet, er at dele.

 

 
Flotte lakeret kærlighed ved første blik bog gang besøger Hamborg, vil
 

Erste Liebe Bar, Michaelisbrücke 3 Endnu et oplagt sted at nyde sin morgenmad. Caféen ligger ikke i Hamborgs mest interessante område, men den er helt klart er besøg værd. De serverer den lækreste morgenmad (voldsomt gode croissanter!), og indretningen er noget af det mest æstetiske, vores øjne blev præsenteret for på turen. Stedet ligger en spytklat fra U-bahn stoppet Rödingmarkt. Milch, Ditmar-Koel-Straße 22 Det perfekte spot til en lille kaffepause eller en to-go chai.

Stedet har oprindeligt fungeret som mejeributik, og da det blev omdannet til kaffebar, valgte man at bibeholde (og restaurere) den smukke facade, som er mere end 60 år gammel.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil gerne enlige kvinder kunstig befrugtning det muligt