Nåede mødested for singler københavn lige

Vil gerne enlige kvinder kunstig befrugtning det muligt

Og så har de jo en lille surprise på deres nye single. Jeg sad lidt for mig selv og små grinte da jeg fandt dette billede.

Synes egentlig det er et cool billede, og sjovt sagt Jeg mener det er fra en gyser film hvor hun er med i. Jeg aner bare ikke hvad det er for en gyser.


 

Plaiden og puden er fra Au Maison, som jeg ikke kendte til, før jeg stødte på disse lækre sager, men det er da vidst et mærke, jeg skal holde lidt øje med, for det er jo virkelig pænt. Lyngbyvasen i glas var jeg bestemt ikke vild med, da den kom frem.

Jeg syntes faktisk, at den var direkte grim. Men den er vokset på mig, og nu er jeg åbenbart nået dertil, hvor jeg faktisk gerne ville eje en. Det er underligt som man pludselig kan ændre mening kender I det. Translation: Its the details that matters, right. And these are some of my favorites for the living room at the moment. Har I nogensinde set så pæn en knivmagnet.

 

 

 

¨Jeg er stort set aldrig sulten og jeg elsker min sunde mad. Jeg har skrevet det mange gange og det er ingen hemmelighed at jeg er det VILDSTE konkurrence menneske. Jeg er typen der skal se en gulerod for at holde motivationen. Nok også derfor jeg tit ender med at gøre alt det jeg gør i en ekstrem grad. siden besluttede at droppe mine forårs konkurrencer (læs hvorfor HER) var jeg SÅ ulykkelig over det.

På samme tid var jeg super lettet for jeg var på alle kanter en virkelig presset dame.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåede mødested for singler københavn lige