Efterfølgende vi er muntre musikanter med enkelt kast

Hun company dating aarhus universitet vidste

Lately, Ive been drawn to posters picturing the nature in any form there is something calming and authentic about it. See how Camilla Marie makes it work in her home with such a poster right here. Hvor er det dejligt at se en bolig, hvor indretningen ikke er helt farveforskrækket (som hos mig selv), men formår at style og bruge farverne i detaljerne, så det stadig har et minimalistisk udtryk.

Tiden gustav andersen salinas telefonnummer Hvilken udfordring har
 

Måske har det store fokus på selvkærlighed ligeledes potentiale til at blive lidt af en instagramtrend, hvor vi fordømmer dem, der ikke kan elske dem selv strækmærker and all og dermed blot flytter kravet fra det perfekte udseende til det perfekte selvværd, og efterlader dem, der ikke altid kan elske deres rillede lår og topmave med følelsen af at være forkerte på den.

Du må kun lege med os, hvis du aldrig synes, at du er for tyk. Men hvad skal man så gøre, når de uundgåelige dårlige tanker popper frem som knopper efter barbering. Skjuler man dem væk sammen med nullermændene under sengen og sin kærlighed for countrymusik. Benægter man dem og hashtagger et billede af sine strækmærker med loveyourselfjustasyouare.

 
Var rigtig mange wordpress hjemmeside gratis og 10 Det
 

 

Billedet er jo også taget af min yndlingsfotograf Alexander Flemming. Jeg kan forresten varmt anbefale at se på hans tidligere valgplakater. Plakaten er egentlig fin nok, men sloganet lyder altså mere som en reklame for Victoria Milan. Der er som sådan intet galt med plakaten. Der er bare en fotograf, der var lidt for glad for photoshop. De bliver da også yngre og yngre de politikere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterfølgende vi er muntre musikanter med enkelt kast